Zasłużony Luis Enrique Opublikowano 1 godzinę temu Sponsor Zasłużony Opublikowano 1 godzinę temu Twój nick: WarninG !? SteamID: macie w bansie Serwer: COD 301 LVL Nick admina banującego: Ramzi Data: 01.07.2026 Mapa: daczka winter Link do POV'a: https://megawrzuta.pl/wfavwcv7 Opis sytuacji: Opiszę troche dokladniej napisalem gosciowi ze zart ze za lizanie du*y dostaje sie admina, że za moich czasów nigdy by nie dostal bo jego gra polegala tylko na kampieniu w rogu ale mniejsza w to. Mineło pół mapy, zaczeła sie nastepna i nagle admina olsnilo zeby dac mi bana na 1 dzień za prowokacje. Pozdrawiam a taryfikator byl wymyslany chyba tak o dla siebie : 5.12 Prowokowanie, obrażanie graczy ⮕ [Upomnienie] » [Ban 30 min] » [Ban 1h] » [Ban 7 dni] Upomnienie nie dostalem a bana na 1 dzien już tak 1 1 1
Junior Admin Lanek Opublikowano 1 godzinę temu Katowicz Inwestor Junior Admin Opublikowano 1 godzinę temu @ ramzi_ proszę o wypowiedź
ramzi_ Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu (edytowane) Zapytałem cie czy masz cos do dodania po banie ( ze zgłoszenia swoją drogą) napisałeś ze tak, że teraz kozacze a jak byłeś opiekunem to lizalem ci dupe "XD". AD 2. Moja gra i kampienie odbywa sie od niedawna bo gram taka klasą :), zazwyczaj był to dezerter/policjant wiec znowu "XD" AD 3. Byłeś opiekunem i już nie jesteś, nie rozumiem nawet po co zacząłeś pisać w formie ŻARTU taki tekst chciałeś sie poczuć lepiej? To ci nie pykło :) ( nie pierwszy raz zresztą) AD 4. Wszystko odbyło się za zgodą opiekuna bo nie widziałem sensu żeby ci dawać upomnienia i żebyś znów myślał " co to nie ty" :) AD 5. Tłumaczenie,że minęło pół mapy, no i co z tego? I nastepnym razem przedstaw sytuacje jak wyglądała w razie czego demko odpal bo z pamięcią krucho a wyjasnianie sprawy poprzez "zart" to jest stare jak świat. Edytowane 47 minut temu przez ramzi_
Junior Admin Lanek Opublikowano 22 minuty temu Katowicz Inwestor Junior Admin Opublikowano 22 minuty temu 1 hour ago, Luis Enrique said: 5.12 Prowokowanie, obrażanie graczy ⮕ [Upomnienie] » [Ban 30 min] » [Ban 1h] » [Ban 7 dni] Upomnienie nie dostalem a bana na 1 dzien już tak Patrząc na to, że w historii masz już bana za prowokacje na 30 minut (średnio mnie interesuje, że stary) i to, że pełniłeś funkcje na tym serwerze to naprawdę nie wiem czemu liczyłeś, że będziesz traktowany jak świeżak i skończy się na grożeniu palcem (upomnienie). Wręcz kary będą wyższe, bo wiesz co z czym się je. Zapraszam na serwer jutro po 19:15. 1
Junior Admin Lanek Opublikowano 22 minuty temu Katowicz Inwestor Junior Admin Opublikowano 22 minuty temu Użytkownik został zbanowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.
Rekomendowane odpowiedzi