Skocz do zawartości
Nadzieja dla Przemka ×
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    oliwierek2010
  • SteamID:
    STEAM_0:1:362414087
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    30.06.2026
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

gram sobie po stronie ct jestem przed przeciwnikiem,i dostalem bana za "aim"

Prosze o rozpis demka oraz oczywiscie ub

• Haha 1
  • Premium
Opublikowano (edytowane)

witam rozpisane i podesłane demko :peepoHappy:
zacznę od razu na wstępie że sama rozgrzewka podejrzanego była dziwna, a bardziej chodzi o to jak drga jego celownik podczas nakierowania na głowę 
rozgrzewka czas [0:25] pierwsze zabójstwa już same pierwsze fragi zdobyte na rozgrzewce są oczywiste moim zdaniem że kolega korzysta z aimbota, również zachęcam do przyjrzenia się jak dziwnie celownik drga za każdym razem podczas wystrzelania pocisków pana podejrzanego. oczywiście podejrzewam również że użytkownik posiada również wh  gdzie wcelowuje się dosłownie w miejsce gdzie jest jeden z graczy ale widzi innego który mu wyskakuje i zmienia cel [0:40], w dalszym ciągu rozgrzewka, sama gra podejrzanego była dziwna zahaczam że grałam w grze i nie podejrzewałam Oliwiera za cheatera ale po otrzymaniu późniejszego zgłoszenia postanowiłam się skupić na graczu oraz obejrzeniu demek które uzasadniły mi że gracz korzysta z programów wspierających podczas grania. 
Czas [0:50] celownik dosłownie wędruje na głowę a dokładnie leci celownik na głowę xD więc nie wiem co ja tu mam oglądać, z początku mogłeś się kryć ale nie podejrzewałeś mnie że adm jestem i nie zwróciłam aż tak szczególnej uwagi na to że cheatowałeś, co oczywiście jest to mój oczywisty błąd że nie zwróciłam uwagi wcześniej na twoją gre. 
tak na koniec polecam obejrzeć tylko rozgrzewkę i będzie oczywiste że gracz dany oszukuje. Pozdrawiam
LINK DO DEMKA NA DOLE
https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20260630-1445-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

@ Tekki

Edytowane przez Chmurcia
błędy ort.
Tekki  

24h

• KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.