oghabibiis Opublikowano Poniedziałek o 18:10 Opublikowano Poniedziałek o 18:10 (edytowane) Serwer: [CS2] LOSOWE MOCE #1 Nick: rqnn Imię: Mateusz Wiek: 18 Mutacja głosu Tak Steam ID STEAM_0:0:842201780 Status Prime Tak Discord .rqnn. Staż na serwerze: 35h Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Często bywam na serwerze, więc chetnię pomogę w banowaniu odpalonych i pilnowania porządku na serwerze. Jakie jest Twoje doświadczenie? Brak, ale szybko się ucze oraz jeden z administratorów powiedział ze chętnie mnie nauczy! Znajomość komend administratora Słaba Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora: TAK Edytowane Poniedziałek o 22:48 przez aezakmi
aezakmi Opublikowano Poniedziałek o 22:47 Opublikowano Poniedziałek o 22:47 @ Admin CS2 LOSOWE MOCEzapraszam do wypowiedzi.
Maniek666 Opublikowano Poniedziałek o 22:54 Opublikowano Poniedziałek o 22:54 + aktywność + kultura + wiek +/- doświadczenie Jestem na TAK 1
Admin CS2 LOSOWE MOCE Lemon31 Opublikowano Wtorek o 06:25 Premium Admin CS2 LOSOWE MOCE Opublikowano Wtorek o 06:25 + Aktywność +pomocny +wiek Jestem na Tak 1
CinciN1905 Opublikowano Wtorek o 12:21 Opublikowano Wtorek o 12:21 + Często go widzę. + Gracze go lubią. + Często dostaje od niego informacje jak ktoś jest odpalony. Jestem na TAK. Znajomość Komend (Deklarowałem się ze go nauczę) 1
Admin CS2 LOSOWE MOCE f0nTeec Opublikowano Wtorek o 14:16 Premium Admin CS2 LOSOWE MOCE Opublikowano Wtorek o 14:16 (edytowane) + aktywność + chęci + wiek - łatwo go sprowokować jestem na tak Edytowane Wtorek o 14:18 przez f0nTeec 1
Admin CS2 LOSOWE MOCE TERSON. Opublikowano Wtorek o 19:55 Premium Admin CS2 LOSOWE MOCE Opublikowano Wtorek o 19:55 Z największych minusow: imię, jakiś nie smak mam przez @ aezakmi . ale są też jakieś plusy: - aktywny, - ogarnięty, - raczej lubiany - Cinek będzie niańczył. Jestem na tak 1 4
aezakmi Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Twoje podanie zostało przyjęte! Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.
Rekomendowane odpowiedzi