Premium Texsass Opublikowano 20 godzin temu Premium Opublikowano 20 godzin temu Serwer: [CS2] MIRAGE #1 Nick: Texsass Imię: Jakub Wiek: 19 Mutacja głosu Tak Steam ID STEAM_0:1:583378583 Status Prime Tak Discord moshpitmember Staż na serwerze: od lutego Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Byłem już na funkcji admina blisko prawie 2 lata i wiem jak się zachować w odpowiedniej sytuacji. Moje doświadczenie może pomóc a zróżnicowane godziny grania w ciągu dnia mogą zebrać owoce w postaci łapania graczy którzy nie stosują się do regulaminu. Jakie jest Twoje doświadczenie? Tak jak już wspominałem byłem adminem prawie 2 lata i wiem co się z czym je. Znajomość komend administratora Dobra Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora: TAK Irytująca 19 godzin temu Gracz składający podanie na admina musi posiadać publiczny profil steam oraz widoczne godziny spędzone w grze 1 2
Opiekun CS 2 S0u Opublikowano 6 godzin temu Inwestor Premium Opiekun CS 2 Opublikowano 6 godzin temu @ Admin CS2 MIRAGE #1zapraszam do wypowiedzi 1
It`s Okey. Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jestem na Tak. Texasa juz znam dłuższy czas. Byliśmy razem Adminami na innej serwerowni i nie było z nim żadnych problemów. +Wiek, +/- Staż, +Doświadczenie, +Miły, jak trzeba to pomoże. 1
Rekomendowane odpowiedzi