Scheeroy Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Serwer: [CS 1.6] COD 301 LVL Nick: Scheeroy Imię: Kamil Wiek: 36 Mutacja głosu Tak Steam ID STEAM_0:1:584151374 Status Prime Nie Discord scheeroypl Staż na serwerze: Będzie z 3 edycje ( aktywnie) 194h Dlaczego chcesz zostać administratorem?: W sumie grywam zarówno w dzień, jak i w nocy ( praca zmianowa), więc mogę uzupełniać się aktywnością z innymi adminami serwera. Potrafię trzymać nerwy na wodzy, w osądach nie kieruje się tzw. kolesiostwem Jakie jest Twoje doświadczenie? Pełniłem rolę administratora na wielu serwerach typu cod mod( 201, 401), Myślę, że wiele osób może mnie pamiętać z innych serwerów z roli admina Znajomość komend administratora Dobra Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora: TAK FUTUBA. 21 godzin temu Gracz składający podanie na admina musi posiadać publiczny profil steam oraz widoczne godziny spędzone w grze. 1 1
lokalny_latynos Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Admin, który wchodzi w różnych częściach dnia (noc/dzień) na serwer, to za******y admin! Bo nie wiem, czy jakikolwiek taki jest na serwie 301 lvl. :) Dodam jeszcze, że to dobry, stary (xd) gracz i pocieszny człowiek! 1
Junior Admin Wr3dnyy Opublikowano 10 godzin temu Sponsor Junior Admin Opublikowano 10 godzin temu @ Admin COD 301 proszę o wypowiedź.
Glowa Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Aktywny jest Doświadczenie również Nie widziałem żadnych problemów z tobą ,dużo gra, Kulturka wszystko na miejscu Więc Myślę że git Jestem na Tak
cerdo paro siempre Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu jestem na tak: -aktywny -doświadczony -wiek
Inwestor Kozonowicz :) Opublikowano 3 godziny temu Premium Bywalec Inwestor Opublikowano 3 godziny temu Jestem zdecydowanie na tak. Znam go i swego czasu grałem z nim na innych serwerach. Zawsze był aktywny i bardzo dobrze wywiązywał się z pełnionej funkcji. -aktywność -wiek -duże doświadczenie
Rekomendowane odpowiedzi