adasko222 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Serwer: [CS2] LOSOWE MOCE #2 Nick: Ɽ5Ǥ | Adasko Imię: Adrian Wiek: 21 Mutacja głosu Tak Steam ID 76561199822181968 Status Prime Tak Discord adrianox3331 Staż na serwerze: nie wiem dokładnie ale z 3/2 miesiace Dlaczego chcesz zostać administratorem?: chciałbym zostać administratorem ponieważ codziennie gram na serwerze i chciałbym pomagać graczom z problemami takimi jak cheater a ostatnio często spotykam ale też ogólnie pomagać w różnych sprawach Jakie jest Twoje doświadczenie? nie mam nigdy nie byłem adminem Znajomość komend administratora Dobra Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora: PS WIEM ŻE DZIEŃ WCZEŚNIEJ ALE DNI MI SIE POMYLIŁY Z GÓRY SORRY 1
S!alker Opublikowano 2 godziny temu Admin CS:GO MIRAGE #2 Opublikowano 2 godziny temu @ Admin CS2 LOSOWE MOCE #2 Zapraszam do wypowiedzi.
Marcel2016 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu + Wiek + Aktywność + Kultura (0 wyciszeń i banów) - Doświadczenie - regulamin (z tego co widzę nie przejrzałeś nawet regulaminu administracji) Jeśli spojrzysz na regulamin jestem za okresem próbnym
Rekomendowane odpowiedzi