Skocz do zawartości
KATUJEMY AIM CUP #1 [SEZON 1] ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Nadzieja dla Przemka ×
ReeeFoX

Odwołanie od bana - jestem słaby katujemy.eu | MIRAGE #4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Edytowane przez ReeeFoX
klipa dodałem
  • Haha 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Po przeanalizowaniu demka mam podejrzaenia o podawaniu info na dc , gracz zachowuje sie bardzo podejrzanie praktycznie kazda akcja wyglada bardzo dziwnie oraz jego gameplay polegal na skakniu oraz strzelaniu z scouta co wydalo mi sie nienaturalne. Prosze o sprawdzenie tego gracza i podejecie decyzji https://tv.katujemy.eu/CS2/1/dema//auto-20260618-1223-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__4_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

czasowki : 200;17.0         202;30.0 ( caly gameplay rundy chlop z nim skacze i

skanuje nie robi nic innego )  194;14.0 cala runda

ciągle skany oraz skaknie moglo zbudzic moje uzasadnione podejrzenia po ktorych dałem bana

pozdrawiam dudi :3 

czy zapytanie sie graczy w celu normalnego sprawdzenia odczuc innych uzytownikow wobec osoby ktora podejrzewam jest złamaniem jakis zasad? po obserwacji oraz własnych przypuszczeniach...... oraz co to wg za odwołanie ”Loser na admin voice się pyta moich teammejtów czy mnie zbanować xD

gracz daje kilka zabojstw w skoku z scouta i pisze o moim zapytaniu innych graczy o opinie na temat podejrzanej osoby. xd 

Edytowane przez dudi777
Tekki  

Ty wiesz, że to ty jesteś od tego, żeby rozpisać akcję za które dałeś bana a nie my?

Rozpisz czasówki jak należy

• Haha 5
  • Moderator
Opublikowano

Nic tu nie ma, i naucz się demka rozpisywać jakoś czytelnie a nie ja tu muszę działalność deskrypcyjną prowadzić przy oglądaniu demka

• Haha 2
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Moderator
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.