Kanzi Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Serwer: [CS2] LOSOWE MOCE #2 Nick: kanzi- Imię: Jakub Wiek: 21 Mutacja głosu Tak Steam ID STEAM_1:1:642276726 Status Prime Tak Discord slavegamesense Staż na serwerze: 225 godzin przed przerwą Dlaczego chcesz zostać administratorem?: dużo mnie wiązało z serwerem, ze względu na przyczyny prywatne musiałem odpuścić, lecz jestem gotowy wrócić. Zaletami moimi są min: znajomość serwera, osób itp. Jakie jest Twoje doświadczenie? administrator na losowych mocach #2 (220h) Znajomość komend administratora Dobra Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora: TAK 1
S!alker Opublikowano 38 minut temu Admin CS:GO MIRAGE #2 Opublikowano 38 minut temu Zerowa aktywność, jak wrócisz do regularnej gry to zapraszam do złożenia podania nie prędzej niż 2 tygodnie
S!alker Opublikowano 37 minut temu Admin CS:GO MIRAGE #2 Opublikowano 37 minut temu Twoje podanie zostało odrzucone! Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.
Rekomendowane odpowiedzi