xxxxz Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Serwer: [CS2] MIRAGE #4 Nick: xxx Imię: Mateusz Wiek: 23 Mutacja głosu Tak Steam ID STEAM_0:0:542470111 Status Prime Tak Discord fffsa1 Staż na serwerze: +/-2lata dużo godzin przegranych na serwerze Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Już byłem adminem na tym serwerze 2 razy myślę że sie przydam im więcej ludzi w administracji tym lepiej dla serwera Jakie jest Twoje doświadczenie? w cs:go miałem admina pół roku w cs2 dokładnie nie wiem ile myślę że +/- 6 miesięcy Znajomość komend administratora Dobra Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora: TAK 2
mooncap Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu gracz bardzo profesjonalny aktywność na plus doświadczenie chłopak ma bo był adminem więc nie będzie miał problemu z komendami oraz tratyfikatorem wiek jak najbardziej odpowiedni na tak. 1
jakubdemon81 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu profesjonalny gangster wiek na +, aktywność też, doświadczenie również, Jestem na tak 1
zygzak mcqueen_ Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu +wiek +aktywnosc +doswiadczenie jestem na tak 1
kacperek1z Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No to ten wiek na plus gra dużo pomocny przywita się to tak 1
kuroka Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu +wiek +aktywnosc +kultura +bardzo doswiadczony +pomocny JESTEM NA TAK 1
Rekomendowane odpowiedzi