kacperek1z Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Serwer: [CS2] MIRAGE #4 Nick: kacperek1z Imię: kacper Wiek: 17 Mutacja głosu Tak Steam ID 76561199261349565 Status Prime Tak Discord kacperek1z Staż na serwerze: 3 lat Dlaczego chcesz zostać administratorem?: chcę pomóc nowym graczom na serwerze żeby ddobrze się bawili i pomóc utrzymać community serwera przyjazne i czyste. tez popełniłem błąd za który żałuje ze to zrobiłem. Byłem już adminem około 7 miesięcy to doświadczenie mam dosyć spore Jakie jest Twoje doświadczenie? bylem adm na innych serwerach Znajomość komend administratora Dobra Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora: TAK Edytowane 1 godzinę temu przez kacperek1z 2
kosak Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu +wiek +doswiadczenie +aktywnosc jestem na tak
dudi777 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu +wiek +doswiadczenie +aktywnosc jestem na tak
money braker Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu +wiek +doswiadczenie +aktywnosc +bardzo lubiany wsrod spolecznosci katujemy JESTEM NA TAK
kudy7 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Jeżeli podanie składa brat to jestem na tak, czytam drugi raz, może brat ortografie poprawić? Edytowane 1 godzinę temu przez kudy7 2 raz przeczytałem 1 2
Rekomendowane odpowiedzi