Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Nadzieja dla Przemka ×
Fisha

[17] Zgadnij kto to

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
Opublikowano

zgadnij1.png

UŻYTKOWNICY FORUM

question (3).pngJak zaczęła się Twoja przygoda z forum i co sprawiło, że zostałeś na dłużej?

Moja przygoda z forum zaczęła się od CS 1.6. Kumpel namówił mnie na grę i razem weszliśmy na pierwszy lepszy serwer. Zauważyłem/am tam reklamę forum, więc postanowiłem/am sprawdzić, co się u Was dzieje.

question (3).pngZ kim obecnie na forum masz najlepszy kontakt? 

Z pewnym opiekunem serwera, który jest miłośnikiem piwa Królewskiego, a jego głowa pięknie odbija promienie słoneczne.

question (3).pngJak myślisz co cię wyróżnia na tle innych, z czego jesteś Twoim zdaniem znany na Katujemy?

Myślę, że nic szczególnego nie wyróżnia mnie spośród innych użytkowników. Nie udzielam się w zbyt wielu tematach, najczęściej można mnie spotkać w działach artystycznych. Mogę być znana/y ze swojej punktualności.

question (3).pngJakie masz zainteresowania na co dzień?

Aktualnie rozwijam swoją pasję do treningów na siłowni. Wiadomo, bywają lepsze i gorsze dni. Oprócz tego lubię długie spacery, dobry film lub serial.

question (3).pngUżytkownik dołączył w 2020 roku

question (3).pngPełni jakieś funkcje w społeczności forum, jedną z tych funkcji jest Admin Serwera

fxgfgfxfx.png

Czas na podanie odpowiedzi: 25.06 godz. 09:00

Zachęcam do zapoznania się z Informacjami
Powodzenia! 

• Lubię to! 2
  • Redaktor Naczelny
Opublikowano

Wydłużam termin do 25.06 

Podpowiedzi

question (3).pngOsoba, o której jest opis jest kobietą.
question (3).pngSprawuje rangę Admin Serwera na jednym z serwerów Couter-Strike 1.6