Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: seyra'

Data/Mapa:

SteamID: STEAM_0:0:95067835

Serwer (mod): CS2 Mirage #1

Opis sytuacji: Z tego co pamietam to robilem normalne fragi, wybieglem zakret zabilem chyba 2 gosci runda sie nie skonczyla i dostalem bana. powod wh.

https://sb.bladymirage.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:95067835&advType=steamid&Submit
to jest ten pov? nie mam pojecia jak sie to wrzuca, jesli tak to super, jesli nie to czy moglby ktos pomoc na dc na streamie jak to dorzucic.

Opublikowano

Rozpisuje Demo z Dnia 9.06.2026 - Godzina : 17:52

Runda 4 - W oknie trochę za modelem lecisz w tym smoku w biegu + ta akcja w jungli, szybki jesteś powiem Ci.
Runda 6 - ku**a Szybszy niz Zywoo lub Monesy.
Runda 10 - Ponownie Szybki.
Runda 11 - Tutaj spodziewasz się, ze ktos dojechał pałac, ale jak nikogo blisko pałacu nie było, lecisz z kosą/granat w ręku.
Runda 16 - Kolejny Szybki strzał
Runda 17 - Trigger ładnie działa przy jungli
Runda 20 - o Nawet ja sie załapałem, ale w tego w underze to nawet widać nie było koleszko, myslałem ze na triggerze tylko lecisz, ale wh raczej tysz mosz, więcej chyba nie muszę już szukać.

Poniżej dam jeszcze pewne Statystki.
Ktoś może się przyczepić, ze statystyki nie grają, ale nasz koleszka jest wyjątkowo szybki jak widzieliscie na demku i same statystki też pokazują, ale niestety na Faceit chyba legit leci, bo 0.9kd chopok kręci na 6lvlach.

image.thumb.png.1a32c41bc563057be5318d7944f5b47f.png
image.thumb.png.861c317dfb555c51f01fd4a3ccb6a943.png

image.png

Freak   (edytowane)

Decyzja 24h

Edytowane przez Freak
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.