Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam uzytkowników i pokémonów. problem jest następujący gdy wbijam na losowe #2 dostaję bana za vpn na 2 h a na innych serwerach tego problemu nie mam. pls help STEAM_0:1:529941149

Z tego miejsca chcialbym pozdrowic pokemona  neyx jesli to widzisz to  dziekuje ze jestes razem jestesmy jak ogien i woda kocham cie 

S!alker  

Zamykam, jeżeli błąd występuje dalej, zgłoś post.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Witam.
Jesteś przekonany, że nie masz włączonego VPN? To nie twoja pierwsza blokada, sprawdź może czy gdzieś w tle nie jest włączony.

• Wow 1
  • Wrr 1
Opublikowano

nie nie mam żadnego VPN aktywnego ani pobranego na konkuter nawet jeśli bym miał to bym nie mogł na #3 wbić, a tam wchodzę bez problemu i znęcam się nad neyxem

Pozdrawiam cie fajny kolega jesteś starasz się jako jedyny mi pomóc, wyciągnąłeś pomocną dłoń a ja ją chwyciłem razem możemy wszystko.pozdrawiam neyxa oraz stalkera

FUTUBA.  

Ostatni raz Cię ostrzegam w temacie zaczepek w stronę administracji serwera oraz kultury wypowiedzi

• Haha 4
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.