Admin ONLY DD2 Karabinier Opublikowano Poniedziałek o 23:16 Premium Donator Admin ONLY DD2 Opublikowano Poniedziałek o 23:16 (edytowane) Serwer: [CS 1.6] 4FUN Nick: Karabinier Imię: Jarosław Wiek: 29 Mutacja głosu Tak Steam ID STEAM_1:0:1642333045 Status Prime Nie Discord jaroslaw345 Staż na serwerze: Aktualnie 2825~47h https://www.gametracker.com/player/Karabinier/51.75.57.130:27015/ Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Nie chce zawrać gitary co chwile komuś jak nie ma admina i spamić na steam,czy discordzie futubie i innym jak coś lata odaplone, albo na AB po prostu xd Ostatnio po 14/15 jestem w domu i katuje na tym 4funie dosc sporo ostatnimi czasy🙂 Jakie jest Twoje doświadczenie? ###Byłem adminem na wielu serwerach przez pare lat 🤙 Znajomość komend administratora Dobra Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora: TAK Edytowane wczoraj o 06:58 przez Karabinier 2
Admin 4FUN R4ST4A Opublikowano wczoraj o 06:19 Premium Admin 4FUN Opublikowano wczoraj o 06:19 Jestem na tak Znajomość komend Wiek Aktywność (ostatnio często widzę) I chyba największy plus admin innego serwera sieci Jeżeli jest w stanie pogodzić 2 funkcje jak najbardziej na tak 2
52 Hours Opublikowano wczoraj o 10:04 Opublikowano wczoraj o 10:04 + Wiek + Doświadczenie + Aktywny + Adm DD2 - Jeszcze nie słyszałem SYRENY Jestem na TAK 5
Bloczek Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Jak na ten wiek ogarnięty + Doświadczenie ma + Aktywny + Ps rosół umie zrobić to znaczy że jest ogarnięty życiowo 😂 Czekam na syrenę 😄 1
lukaszalex Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu + Wiek + Doświadczenie + Aktywny Najgłośniejszy gracz serwera xd nie da sie go nie usłyszeć. 1
Rekomendowane odpowiedzi