polaris1337 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Serwer: [CS2] MIRAGE #2 Nick: polaris Imię: daniel Wiek: 21 Mutacja głosu Tak Steam ID 76561198996050992 Status Prime Tak Discord polaris Staż na serwerze: 36h Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chcę pomagać graczom i dbać o dobrą atmosferę na serwerze jestem aktywnym graczem i często spędzam czas na serwerze. Jakie jest Twoje doświadczenie? jako admin w cs2 zerowe w cs go bylem na paru serwerach adminem, szybko sie ucze ;) Znajomość komend administratora Dobra Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora: TAK
Zbyniu Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) Wiek, godziny, aktywny na serwerze na +, dodatkowo zawsze służy pomocą ^^ Jestem na tak Edytowane 16 godzin temu przez Zbyniu FUTUBA. 16 godzin temu W wypowiedziach w działach z podaniami obowiązuje uzasadnienie stanowiska – należy podać minimum 3 argumenty „za” lub „przeciw” 1
A9W Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) +komunikatywny +aktywny +wiek Mam nadzieje ze powiekszy nasza kadre i bedzie swietnym adminem Edytowane 17 godzin temu przez A9W 1
OhGeesy Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu @ Admin CS2 MIRAGE #2Wypowiadamy się.
1zaya Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu + duży staż na serwerze + wiek na duży plus + nie ma żadnych problemów z komunikacją jestem zdecydowanie za 1
SeZamek Opublikowano 11 minut temu Opublikowano 11 minut temu staż + wiek + nie robił problemów + jestem na TAK
Rekomendowane odpowiedzi