Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Fisha

"Jakie cechy powinien mieć...?" Pytanie na dziś; 04/06/2026

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
Opublikowano

NKU8KiP.png

Jakie cechy powinien mieć człowiek, którego można nazwać autorytetem? Czy masz obecnie osobę, którą możesz wskazać jako swój autorytet? 

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 3
  • Donator
Opublikowano

Dla każdego te cechy będą pewnie inne. Dla mnie to człowiek, który poprzez swoją dobrą postawę, trwałość i ambicję doszedł do sukcesu na szczyt i potrafi się tam utrzymać.

Nie mam jednak na tą chwilę takiej osoby.

• Lubię to! 4
  • Admin CS:GO MIRAGE #1
Opublikowano

Dla mnie to osoba, która jest wytrwała w tym co robi, doszedł do miejsca w którym jest poprzez ciężką pracę, potrafi się zachować i jest bardzo kulturalny wobec innych. Nie mam aktualnie takiej osoby jako swój autorytet.

• Lubię to! 5
Opublikowano

Moim zdaniem autorytetem można nazwać osobę, która osiągnęła sukces poprzez swoją determinację. Taka osoba według mnie powinna też być spójna moralnie oraz powinna wywyższać się uczciwością. Na ten moment mam wiele autorytetów w głównej mierze jest to mama, tata, brat no i oczywiście nie mogę pominąć Sentino na liście moich autorytetów.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Człowiek, którego można nazwać autorytetem, powinien być inteligentny, odpowiedzialny i konsekwentny w swoich działaniach. Musi wiedzieć, co robi i jakie cele chce osiągnąć. Powinien również stać murem za swoimi ludźmi, wspierać ich oraz dawać dobry przykład własnym zachowaniem. Ważne są także uczciwość, szacunek wobec innych oraz umiejętność podejmowania trudnych decyzji. Autorytet powinien cechować się odwagą, sprawiedliwością i umiejętnością słuchania innych ludzi. Powinien również potrafić przyznać się do błędu i wziąć za niego odpowiedzialność, ponieważ buduje to zaufanie i szacunek wśród innych osób. Na obecną chwile chyba nie mam nikogo kto mógłby być dla mnie autorytetem

• Lubię to! 4
  • Admin CS2 5vs5
Opublikowano

Moim zdaniem najważniejszą cechą jest odpowiedzialność a co do drugiego pytania to nie mam i nigdy nie miałem 

• Lubię to! 2
  • Sponsor
Opublikowano

Na pewno jedna z cech autorytetu jest determinacja w dążeniu do celu. Na chwilę obecną nie mam takiej osoby, którą mógłbym naśladować.

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Pewność siebie i determinacja. Osobą, a bardziej osobami, które są moimi autorytetami to jak najbardziej rodzice.

Edytowane przez Bilbo Baggins
  • Lubię to! 3
Opublikowano

A bo ja wiem...

Cechy które do mnie przemawiają to inteligencja, skromność, uczciwość, oraz brak wywyższania się. Lista osób które są dla mnie autorytetem jest długa, na przykład:

Adam Małysz
Mariusz Pudzianowski
Andrzej Gołota
Mike Mentzer 
Justyna Kowalczyk 
Joanna Jędrzejczyk

W sumie dziwne, bo wszystkie te postacie są związane ze sportem, no ale doskonale wiemy o tym że nie o medale tu chodzi. Adam Małysz szczególnie przypadł mu do gusty <3 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.