Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    o0!
  • SteamID:
  • Serwer:
    4FUN
  • Nick admina banującego:
    r4st4
  • Data:
    29.05.2026
  • Mapa:
    cs_rio
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Twój nick: o0
    Nick admina banującego: R4ST4
    Data/Mapa: 29.05 cs rio
    Steam ID: STEAM_0 : 1 : 892732758
    Serwer (mod): 4FUN
    Opis sytuacji:
    Bry,

zglaszam wniosek formalny o unbana mojej osoby - w dniu dzisiejszym podczas gry na cs_italy2 osobnik o nicku Gelo - zaczął wulgarnie wyzywać moja osobę i osobnika również znanego z serwera 4fun dewasto ( strzelam że, również on dostał swojego bana na tydzień). W ramach zemsty postanowilismy zmienic nick na Gelo i troche zagrać na zasadzie what's goes around comes around, niestety w/w admin postanowił mnie (pewnie i nas) zbanować na tydzień. Zgłaszam wniosek o unbana bo nie było to zachowanie majace na celu podszywanie się pod kogoś. Jeżeli nie jest to możliwe to wnoszę również w ramach sprawiedliwości zbanowania osobnika o nicku Gelo (ten prawdziwy) który obraża graczy na serwerze.

PEACE .
  • Lubię to! 1
  • Admin 4FUN
Opublikowano

Cóż z mojej strony nie widziałem na niego zgłoszenia czy cos ze was wyzywa a za to wchodzę na serwer i widzę 3x nick gelo a dokładniej (Gelo, (1)Gelo, (2)Gelo) 

Jeżeli gracz was prowokował wystarczy komenda albo postem na forum dać zgłoszenie najlepiej z screnem (jak na forum)

Jak inaczej mogę zareagować jak widzę podszywanie się pod inna osobę, Admini to tez ludzie i nie ma nas na serwerze 24/7 

Dziękuje za przeczytanie i miłego dnia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.