Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Anarvan
  • SteamID:
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Nick admina banującego:
    Chyba Kolim
  • Data:
    27.05.2026
  • Mapa:
    Nie ma mapy ban ze skargi
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Cześć, chciałbym prosić o złagodzenie bana albo unbana. Przyznaję, że poniosły mnie emocje i napisałem kilka niepotrzebnych słów, za co przepraszam, ale chciałbym też zwrócić uwagę na to, że drugi gracz cały czas mnie prowokował, zaczepiał i wywoływał konflikt. Nie próbuję zrzucać winy tylko uważam, że sytuacja nie była jednostronna, bo ja dopiero później zareagowałem. Na wielu serwerach bardziej zwraca się uwagę na prowokatora niż osobę która dała się sprowokować, bo to właśnie prowokowanie prowadzi do takich sytuacji. Obiecuję, że więcej taka sytuacja się nie powtórzy i będę pilnował emocji. Liczę na łagodniejsza karę i pozdrawiam.
  • Haha 3
  • Moderator
Opublikowano
W dniu 27.05.2026 o 14:21, Anarvan1 napisał(a):

Przyznaję, że poniosły mnie emocje i napisałem kilka niepotrzebnych słów, za co przepraszam, ale chciałbym też zwrócić uwagę na to, że drugi gracz cały czas mnie prowokował, zaczepiał i wywoływał konflikt.

Chyba już powinieneś wiedzieć, co zrobić w sytuacji kiedy inni gracze Cię prowokują..

Ban jest decyzją ostateczną @ kolin 'a i został podtrzymany przez @ fr0zen

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.