Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To, że się ogarnę :) Poznam fajną dziewczynę. Znajdę fajną pracę. mimo ,,ciężkich czasów``. Ale znów trafiłem na złą osobę i od 5 lat zamnięty w sobie. Także nic się nie sprawdza. Deprecha dobija. Ale idę do przodu. I tak ci każdy powie, Inni mają gorzej,Ogarnij się :)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Tak trzymam się cały czas nie picia energetyków i mimo, że były przypadki, że chciałem się napić, bo wyszły nowe smaki to nie wziąłem np: od kolegi ani jednego łyczka :)

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie miałem żadnego 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Od grudnia postanowiłem wrócić do starego nawyku - czytania książek przed snem i jak na razie się tego trzymam i pokonuje kolejne lektury (na teraz: 8 przeczytanych); Polecam, bo jest to jednak całkowicie inne doświadczenie, niż te paskudne i nudne lektury szkolne, które dzielnie zabijają w Nas chęć czytania do końca życia. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Tak,  chciałem bardziej się przyłożyć do matematyki i do dziś regularnie się uczę oraz widać małe postępy XD.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

postanowilem ze mam w du**e postanowienia i zadnego sie nie bede trzymal

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Że się dotnę. Na razie idzie okej plany były iść na zawody sylwetkowe:itsok:

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.