Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Anioł z Verdun, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 3 miesiące temu pisałem propozycję o limit AWP na drużynę. Propozycja została przyjęta, ponieważ większość z graczy nawet nie zareagowała a z administratorów odezwała się jedna osoba. (Odnośnik do propozycji poniżej)

Limit awp wszedł po jakimś czasie na serwer i o dziwo działał jednakże potem został on usunięty. Dlaczego? W odpowiedzi na to dostałem odpowiedź:  "Większość graczy się skarżyła".

Stąd też moje pytanie:

1. Gdzie są ci gracze?

2. Kto zadecydował o ich usunięciu?

3. Dlaczego problem nie został poruszony publicznie, ewentualnie nie było żadnej aktualizacji w ww. wątku na temat AWP?

Ostatnio patrząc na forum administracja jest trochę aktywniejsza odkąd były skargi, więc może się chociaż dowiem ich zdania na ten temat jako w teorii stali gracze. Temat mnie od dłuższego czasu irytował ale jakoś to ucichło, więc może teraz się czegoś dowiem;)

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dyskusji. 

Opublikowano

Zdanie jest takie że każdy dosłownie każdy wyzywał tą aktualizacje, chcąc uniknać spadku graczy w tej kultowej giereczce która i tak powoli umiera, wspólnie z resztą administracji podjeliśmy decyzje o usunięciu tego bezsensownego wymysłu, to jest 4fun wiec ogarniczanie takich rzeczy jest bez sensu.

• Lubię to! 2
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Vipy mając awp z menu blokowały normalnych graczy do zakupu awp. I tak kilka rund z rzędu. Gracze zniechęceni wychodzili pisząc, że to jest do d… i dodatkowo spamowali u@. Nie robiłem spisu powszechnego: kto?, dlaczego?, którego oczekujesz w tej kwestii. Sprawa była tak prosta do odwrócenia, że nawet nie pytaliśmy się Ciebie o zdanie czy możemy. Pozdrawiam

• KAT 3
  • Haha 2
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

ja wtedy byłem za limitem awp lecz jak sam sprawdziłem ze nawet z menu broni vip/s vip przez cala mapę udało się raz awp wybrać stwierdziłem ze na plus to nie będzie.

Wielu graczy pisało na u@ ze to jest lipa dlatego przywróciliśmy normalny wybór. Nie każda zmiana się zawsze utrzyma trzeba to przyjąć do wiadomości i grać dalej.

Miłego dnia

• Lubię to! 1
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.