Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick:$YM3R
Nick admina banującego: :SAAD(
Data/Mapa:17.05.2026 de_dust2
Steam ID: ' STEAM_1 : 0 : 788665191 ' 
Serwer (mod): Only Dust2                     
Opis sytuacji: Grałem spokojnie na serwerze,gdy nagle admin zrobił mi screeny i dostałem automatycznego bana. Niestety ,mój klient CS 1.6 Non-Steam ma błąd i zapisał w folderze gry tylko jedną fotkę BMP (Pozostałe pliki sie nie wygenerowały ,co jest częstym błędem w wersjach Non-Steam). Wrzucam ten jedyny screen,który posiadam,i bardzo proszę UBteam o pobranie oraz rozpisanie oficjalnego demka HLTV z mojej gry w celu udowodnienia mojej czystości.                                                                                                       ''Link do screenów'' de-dust20011.jpg

Edytowane przez SYMER
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Pan delikwent se podał inne steam id niż było w 1.6image.thumb.png.1aa0c66c1c94bde23e396f3e265efae8.png
czemu piszesz o screnach jak ty AB dostałeś

edit: a nie pardon trzeba spacje usunąć z steamid wtedy pokazuje

Edytowane przez :SAD(
  • Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.