Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Sobota

Data/Mapa:de_inferno 14.05.2026

SteamID:76561198764779910

Serwer (mod): Arena                              

Opis sytuacji:grałem normalnie dałem pare tapów i sie pytaja czy zawsze bylem taki dobry ja mowie ze jo i nagle ban 

Opublikowano

Na samym starcie chciałbym zaznaczyć, że ban został na Ciebie nałożony za "Cheatowanie". Nic wspólnego nie ma to co powiedziałeś na voice chacie.
Rozpiszę twoje demko, jak tylko będzie ono dostępne na tv.katujemy. (serwer nagrywa wszystkie mecze i nasze akcje)

Dodam też, że biorę pod uwagę całokształt, nie tylko rogrywkę, a mianowicie konto steam (605 godzin), historię cs2 (10k Premier, 2 odznaki) a nawet wiek - (bez urazy) szacuje 14-16lat
Nie to jest dowodem mojej decyzji oczywiście, zaczekamy na rozgrywkę na serwerze bo to się tu liczy i wraz z UB Team zdecydujemy o twojej niewinności.

Opublikowano

Demko meczu am_banana, podejrzany nick: Sobota

A więc tak, przeanalizujmy:

Runda 7: Po wymianie się strzałami z graczem ptk, następuje przerwa w pojedynku, następnie preciwnik kuca, widać u Ciebie zawachanie, a następnie celownik opada deko niżej, wychylasz wcelowany prosto w jego głowe.
Runda 8: Nazwijmy że to była zwykła runda poza tym, że te 2 szybkie kliknięcia w bardzo krótkim czasie od wychylenia przeciwnika, mogą wskazywać na Triggerbot.

Runda 9: Klasyczny prefire, po wcześniejszym zobaczeniu przeciwnika.

Runda 10: Po pojawieniu się głowy przeciwnika, bardzo szybki przeskok celownika na głowę i strzał.

Runda 12: Po raz kolejny wyłania się głowa przeciwnika i bardzo szybki przeskok i strzał w głowę.

Runda 14: Znowu to samo, aimbot+triggerbot załączony i perfekcyjna pestka w głowe, celownik zatrzymuje się idealnie w środku głowy i następuje bardzo szybki strzał.

Runda 16: po raz kolejny akcja z usp i precyzyjnym 1-tapem

Runda 17: tu bardzo mnie zaciekawił fakt, że wraz z wybuchem granatu, można wywnioskować tak dokładnie pozycje przeciwnika, który zrobił coś innego, nie ustawił się za drewnem, by można było wyjść i go kliknąć tylko podszedł on 1 lub 2 kroczki bliżej, i tutaj nasz podejrzany nagle się schował, przewidział że to będzie rush ze strony przeciwnika bo nie stoi on w standardowej pozycji. Tuż przed wychyleniem przeciwnika, podejrzany namierza na jego głowę przez murek i po wychyleniu go zabija.

Runda 18: trochę mnie to rozbawiło, przepraszam. Ale nasz podejrzany dobiega do miejsca kontaktu z przeciwnikiem, przeciwnik postanawia że kucnie, nasz podejrzany tak się speszył, że odbieg deczko w lewą stronę, też kucnął sobie, następnie postanawia podjąć próbę zabicia wiedząc, że przeciwnik kuca, strzał niecelny. Przeciwnik zaczyna strafować prawo lewo zza przeszkody, nasz podejrzany czeka i tylko gry przeciwnik stanął w miejscu, podejrzany wychyla i zabija go prosto w głowe.

Runda 22: Podejrzany chowa się za przeszkodą. Przeciwnik kuca wychylony, nasz podejrzany przed zauważeniem przeciwnika robi korektę celownika idealnie w głowę, podejrzany podskakuje wraz z trzymaniem celownika na głowie przeciwnika i próbuje strzelić w locie, nie udaje mu się zabić, opada na dół, wie że przeciwnik już stoi, robi korektę na głowę przez scianę, wychyla na niewielką ilość, aby zobaczyć głowę i oddaje krótki spray.

Runda 24: dokładnie wie, dokąd zmierza przeciwnik, od razu decyduje się na zabicie go w locie

Runda 28: 4 rundy przerwy, po raz kolejny postanawia wychylić na przeciwnika gdy jest on w locie i co ważne - za ścianą, następuje wychylenie i bardzo szybki przeskok na głowę wraz z strzałem

Runda 29: Tutaj już nasz podejrzany wie, że przeciwnik nie skacze, nie biegnie, on po prostu wie że stoi i czeka, podejrzany ustawia się o krok od zobaczenia przeciwnika, koryguje swój celownik na jego głowę, robi krok w prawo i dokładnie zabija w głowę. 

Podsumuwując:
Jak i podczas gry mi coś nie pasowało, tak i przy oglądaniu tego na żywo, oraz teraz analizując to demo. Jestem przekonany co do swojej decyzji i mam nadzieję, że my wszyscy tutaj zgromadzeni również.
Gracz z bardzo niskim doświadczeniem, zaledwie 1000 godzin przegranych w Counter Strike, nie ma takich przewidywań przeciwnika, niestety nie ma dzwięku gdy przeciwnik kuca, czy akurat podskoczył, więc nie da się tego inaczej wytłumaczyć niż to że nasz podejrzany po prostu używa wspomagaczy różnego rodzaju, od wgranego oczywiście wallhacka, po wspomagacz celowania. Życzę miłego usuwania tego czegoś z plików i powrotu do czystej gry.

Lanek  

Decyzja 24h

• UB Team CS 2
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.