Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Freak, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    mokra_kasia
  • SteamID:
    STEAM_0:1:770875119
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE
  • Data:
    31.01.2026
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

Dzień dobry, piszę z taką sytuacją że dostałem perm mute oraz perm gaga wsn niemożliwość pisania na czacie. Minął długi czas od tego więc postanowiłem się odwołać od tego w sensie spróbować dostać szanse której więcej nie zmarnuje. Przez ten długi czas przemyślałem sobie kilka rzeczy, i się zmieniłem chciałbym dostać ta druga ostatnia szanse, nie będę szukał wymówek wiem że dużo narobiłem, rozumiem że moje zachowanie było nie poprawne i to bardzo zachowywałem się bardzo nieodpowiednio i niedojrzale w sumie zachowywałem się jak taki dzieciak. Za to chciałbym przeprosić administracje głównie stalkera. Chciałbym mieć możliwość jakby się udało do gadania i pisania. Bardzo zależy mi zależy na tym, bo brakuje mi pogadania z kimś, albo popisania na serwerze, a teraz to trochę ciężko mam bo popełniłem dużo błędów, przez co wyszło jak wyszło. Chciałbym dostać tę drugą szansę i udowodnić, że wyciągnąłem wnioski z tego. Obiecuję, że sytuacja się nie powtórzy i będę trzymał nerwy na wodzy. 

Dzięki za poświęcony czas i mam nadzieję Mateusz. 

PS. Dostałem tego mute i niemożliwość pisania na czacie od opiekuna Stalkera.

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.