Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
no way u got me

Odwołanie od bana - 76561199806851919 (bo mnie steam nick zbanował) | MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    76561199806851919 (bo mnie steam nick zbanował)
  • SteamID:
    STEAM_0:1:923293095
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    04.05.2026
  • Mapa:
    ?????
  • Opis sytuacji:

I guess ten Iokey nie pochlebia sobie tego, że nikt kultury na serwerze używał już nie będzie. Ale to mniejsza.

No mam słuchawki btw i slyszałem chłopka na rampie+ dostałem moly więc to było pewne skąd wejdzie.

Czekam na UB :))

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze nie ma demka z którego Cię zbanowałem czekam jeszcze na dwa, ale juz znalazłem z poprzedniego takie dość (!) Akcję.

Demko z godzinny 13:38 - 04.05.2026
Runda 27 - 46:50 - Widzisz, że Wers biegnie celownik w dół i dziwny priefire, ale go nawet nie widać.
47:00 - Troche Szybki, może lucky.
Runda 28
47:45, Tutaj wiesz dokładnie o nim, możliwe ze info poszło idk.
Runda 29
49:27 - Tutaj troche XD
Runda 30
51:40 - Tutaj akurat słyszał, lecz szybciej zaczął strzelać niz wychylił enemy.
52:10 - Tutaj Zanim Kaczy wskakuje zaczyna strzelać.
Runda 31 * Nie wiem czemu 31, tak na demku xD
Akcje na rampie, widzi ze chop ma 1hp na fireboxach nawet nic nie sprawdza odrazu z nejdem Leci, szybkie wcelowanie pod schody i tapik.

To jest jedynie z koncówki demka, tamtych jeszcze nie ma. Możliwe, że to wystarczająco. Jak nie będzie to najwyżej jak bedzie reszta to dopiszę.@  Freak

#EDIT

Pojawiło się kolejno demo - 14:33 - 04.05.2026
To co odjebał na rozgrzewce wszystko wyjaśnia xD. Już dalej nie musiałem oglądać.
w Skrócie napierdala sobie chopa przez sciane (Którą nie da sie skanować) idealnie w model.

Edytowane przez It`s Okey.
Pojawienie się kolejnego dema.
 Freak  

Decyzja 24h

• UB Team CS 2
Opublikowano

46:50 +b

47:00 +b

47:45 +\-b

49:27 +b XD

51:40 +\-b

Nie ma co więcej rozpisywać, sam znalazłem parę akcji, które są na plus, ale admin ich nie rozpisał. Plus jeszcze ta akcja na rozgrzewce. Tak czy siak, dobra robota @  It`s Okey. ban zostaje.

• Lubię to! 1
  • UB Team CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.