Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Od wielu już lat widać, że gdy ktoś odpowiednio zmotywuje polaków to zbiórki które robimy dobijają do nieziemskich kwot i brawa dla nas !

Dzieli i to bardzo polityka, niektóre rodziny nie rozmawiają ze sobą z tego powodu a to już smutne.

• Lubię to! 5
  • Admin CS:GO MIRAGE #1
Opublikowano

Zdecydowanie najbardziej dzieli polityka, a ostatnia zbiórka pokazała że w obliczu pomocy rodakom jesteśmy po prostu jednością 

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
  • Sponsor
Opublikowano

Zdecydowanie dzieli polityka, bo co ma obywatel myśleć, gdy co 4 lata te same dwie partie pchają się do koryta i wygrywają wybory na przemian i kradną co popadnie. Ostatnia zbiórka pokazała, że w obliczu cierpienia i chorób innych osób potrafimy się zjednać i walczyć o życie drugiego człowieka.

• Lubię to! 6
Opublikowano

Na 100% najbardziej dzieli polityka główny powód do kłotni w większości domów a co łączy to w sumie nie wiem myślę ze tak jak  koledzy napisali że różnego rodzaju zbiórki dla potrzebujących dobrze wypływają na Polaków 

• Lubię to! 5
Opublikowano

Wiadomo że tematy polityczne nas dzielą, a łączyć może rozmowa o sportach. 

• Lubię to! 5
Opublikowano

Moim zdaniem najbardziej dzieli polityka, a łączyć może motoryzacja lub Sport 

• Lubię to! 5
Opublikowano

Historia, to jedyne co przychodzi mi do głowy jeśli mowa o tym co nas łączy, a co nas dzieli? A bo ja wiem? Pewnie to czy wolimy serniczek z rodzynkami czy bez rodzynków, tutaj zdania były, są i będą podzielone. Tak czy inaczej jesteśmy wielkim narodem. Przeszłość ujawniła naszą nieziemską organizację i motywację do wspólnego działania w imię wspólnego dobra, począwszy od potopu szwedzkiego, aż po organizacje charytatywne w których czynnie bierzemy udział. 

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Dzieli to zdecydowanie polityka, a łączy obrażanie polskiej reprezentacji w piłce nożnej po przegranym meczu :KEKW:

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.