Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    NZRO[-_-]
  • SteamID:
    76561198728958752
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    01.05.2026
  • Mapa:
    mapa mirage 5v5
  • Opis sytuacji:

czesc  grałem se u was na serwie 5v5 co runde okolo zabijałem po czym w jednej rundzie stalem na mid i rzuciłem palaka do connectora usłyszałem jeszcze tam goscia i go zabiłem po czym zlagowało mi ekran i wywalono mnie z serwa i pisało użytkownik steam został zbanowany prosze jak najszybciej sie tym zająć bo fest mi zależy bo chce grać a u was za********e :)

Opublikowano

witam :peppehey:

link do demka :https://tv.katujemy.eu/CS2/3/dema//auto-20260501-2118-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip
6:22- aim celownik raz przeszedl bardzo dziwnie na glowe i nzro nie celujac w chlopa wszystko trafial
9:58- ewidentnie widac ze aimbot jest

wiecej takich sytuacji nie bylo ale postanowilem go zbanowac jak zobaczylem akcje w 9:58 
:bicek:

Lanek  

Decyzja 24h

• Junior Admin
Opublikowano

6:22 - strasznie zlagowana ta akcja B-
9:58 - B+/-

Ogólnie polagowane to demko strasznie jest. Na razie puszczam.

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.