Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    Chudy
  • SteamID:
    STEAM_0:1:623187187
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Nick admina banującego:
    Nie wiem
  • Data:
    01.05.2026
  • Mapa:
    Nie mam pojecia bo nie zostalem zbanowany podczas grania
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    gdzies troche po polnocy sobie dzisiaj gralem normalnie teraz chce wejsc na serwer a pokazuje mi ze zostalem zbanowany i mam sie odwolac na stronie katujemy.eu nie rozumiem zupelnie o co chodzi szczegolnie ze nie uzywam zadnych programow wspomagajacych/ulatwiajacych i pierwszy raz spotykam sie z taka sytuacja

Zrzut ekranu 2026-05-01 204348.png

Zrzut ekranu 2026-05-01 204428.png

Edytowane przez Chudy__
dodaje ss z konsoli
  • UB Team CS 1.6
Opublikowano

Hej,

Prawdopodobnie Twoje IP nalozylo sie na bana, ktory zostal nadany na innego gracza.

Niestety jest to dosc czesta sytuacja i jednym z najlepszych sposobow na rozwiazanie tego JEZELI ban nie jest Twoj to... 

Zresetuj router i sprobuj ponownie wejsc na serwer.

Jezeli nadal bedziesz mial problemy z wejsciem na serwer daj znac i wklej dokladnie to co wystwietla Ci sie w konsoli!

Jak sie uda to tez, zeby temat sie wisial otwarty.

Opublikowano

Czesc

Sprawa wyglada tak ze co zresetuje router to dalej mam bana ale odkyrlem ze w konsali troche wyzej jak pojade pokazuje mi ze zostalem zbanowany pod nickiem danym i za kazdym razem po resecie routera pokazuje mi inny nick i inny powod do tego inne steam ID

Podeslalem juz we wiadomosci ss z consoli z widocznym ip

dodam ze dzialalo wszystko pol godziny temu przez pare map potem wyszedlem i znow niby mam bana pod nickiem ktorego nie kojarze i zupelnie roznym SteamID

FUTUBA.  

Podeślij IP które jest widoczne w wiadomości prywatnej.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.