Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
Opublikowano

455443543.png

Czy symbole narodowe są dziś dla ludzi ważne tak samo jak kiedyś? Czy szacunek do symboli narodowych powinien być czymś oczywistym, czy każdy ma prawo podchodzić do nich po swojemu?

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 4
Opublikowano (edytowane)

Myślę, że nie są dziś tak ważne jak dawniej, ale warto zachować do nich szacunek. Trudno wymagać, by każdy przeżywał to tak samo patetycznie. Każdy z nas ma prawo do własnej wrażliwości, więc dopóki nie ranimy tym innych, nasze podejście może być swobodne i zgodne z własnym sumieniem.

Edytowane przez emisiaqq
  • Lubię to! 4
  • Moderator
Opublikowano

Niestety nie jest to już teraz tak ważne i łączące dla nas , a co do szacunku to jakiś trzeba mieć bo nawet prawo od nas tego wymaga.

• Lubię to! 4
  • Donator
Opublikowano

Niestety już większość osób zapomina o tym, a jest to przykre jednak. Co do szacunku, każdy powinien mieć, nie ważne w jakim kraju mieszkasz. Mimo wszystko symbole to ogromna część historii oraz poświęcenia innych ludzi dla nich. Jeśli nie masz szacunku do samych symboli to miej chociaż szacunek dla osób, które oddały życie dla lepszego jutra i rodzimej ojczyzny

• Lubię to! 4
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

W obecnych czasach symbole narodowe dla wielu nie są już tak ważne jak kiedyś, ale szacunek do nich powinien zachować każdy. Każdy ma prawo podchodzić do nich po swojemu, ale ważne by takim podejściem nie ranić innych.

• Lubię to! 4
  • Mistrz Ruletki
Opublikowano

Niestety nie, dziś symbole narodowe są ukazywane głównie w święta i nie mają już takiego znaczenia dla dzisiejszego pokolenia w porównaniu do naszych dziadków czy pradziadków.

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano

Im pokolenie młodsze tym ten patriotyzm i miłość do symboli niestety zanika. Smutne ale niestety prawdziwe. Teraz liczy się tiktok i kto nagra większą głupotę :(

• Lubię to! 3
Opublikowano

Niestesty ale od jakiegoś czasu symbole narodowe to już dawno nie to samo dla ludzi co kiedyś a szacunek do nich powinien być czymś oczywistym bez żadnych wątpliwości takie moje zdanie :)

• Lubię to! 4
Opublikowano

Osobiście - mam wylane. Ale ktoś szanuje to ok nie mam zamiaru zmieniać jego poglądu.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Niestety teraz  symbole nie są tak ważne jak  kiedys ale każdy powinien mieć do nich  szacunek

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.