Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    chillguy
  • SteamID:
    STEAM_0:1:379304730
  • Serwer:
    5VS5 #3
  • Data:
    29.04.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Dostalem bana za nie wiem za co lecz podejrzewam ze po tym jak  strzelilem bardzo podejrzanie z gali lecz to jest moje multi konto poniewaz na glownym mam bana i nie chcialo mi sie na nie wchodzic dlatego gram na tym

obraz_2026-04-29_200214265.png

obraz_2026-04-29_200249179.png

Edytowane przez Plemios
  • Haha 1
Opublikowano

link do demka: https://tv.katujemy.eu/CS2/9/dema//auto-20260429-1905-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5__3_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

to ze masz bana na main koncie to odrazu jest podejrzane. caly movement nie jest dobry plus celownik caly czas w ziemi chyba ze przy peeku.

3.20 - gracz peekuje i przy strzelaniu celownik dziwnie skacze. najprawdopodobnie jakies wspomaganie celowania

5.04 - podobnie jak wczesniej

6.32 - dokladnie to samo

8.15 - widac jak celownik "przypina" sie do glowy

w sumie to przy kazdym killu celownik tak skacze. moim zdaniem jest to ewidentne wspomaganie celowania. poza tym dla takiego gracza z takimi granatami i takim movementem to cieżko byloby zrobic staty 13/3.

FoRinT  

Decyzja 24H.

• UB Team CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.