Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    rozzer2137
  • SteamID:
    STEAM_0:1:395633253
  • Serwer:
    ARENA 1VS1
  • Data:
    22.04.2026
  • Mapa:
    pomiędzy mapa z to wodą przed tobą a pod takim mostem.
  • Opis sytuacji:

Nie umiem okreslic mapy. Ogólnie zdarzyło to się 2 dni temu. Wbiłem na serwer i zacząłem se normalnie grac powiedziałem cześć i po zabiciu osoby z którą grałem lub która mnie zabiła mówiłem GG. Wszystko było normalnie do póki Gruby (pewnie kojarzycie) pozwiedzał żebym skleił pi***ę i który pierwszy na muta. Zachował się do mnie w stosunku wulgarnym, nieodpowiedzialnym, po czym mnie nie zmutował jak to powinien zrobić (jesli jest administratorem) lub poprostu mnei wiczyszyc. Nie on posszedł do administacji sie powiedziec ze wkurza go jaski dzieciak który jest uprzejmy i mówi gg i nie może go zmutować. to administracaj zamiast mnei zmutowac jak powinna to mnei zbanowala . teraz jzu 2 dni ejstem zbanowany mysle ze zachowanei grubego jak i rowniez administratora bylo glupie i nieodpowiedzialne. mam filmik na którym do konca banuje mnie tylko najwaazniejsze kwestie chyba sie nie pojawily ktore opsialem tu oprocz bana. Na filmiku z jakiegoś problemu nie słychać mojego głosu, i nie tego przesłać go tu bo za dużo wazy. z powazaniem bubus. Do kontaku i po filmik zapraszam na dc rozzer2115 spróbuje odpowiedzieć jak najszybciej.

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.