Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    lee christmas
  • SteamID:
  • Serwer:
    4FUN
  • Nick admina banującego:
    52 hours
  • Data:
    24.04.2026
  • Mapa:
    dd2
  • Link do POV'a:
    nie mam demka nie nagywa sie u mnie
  • Opis sytuacji:
    grałem sobie, wszedłem na dd2, na skałke na B, admin napisał ze " bana chcesZ". napisałem, "zamykaj tam tabele dzieciaku" bo był w środku tabeli, i dostałem bana na 1 dzien, za Mikro, TXT, i obraze admina XDDD gdzie nie widzę tej obrazy, mikro ? to nie wiem o co chodzi, pomijajac to że mówiłem ze sam gram w druzynie bo tak było, mialem sam prawie wiecej fragfów niz cała reszta razem., no za TXT spoko może sie należało, ale ja nie wiedzioł że tam nie mozna, wszedłem raz, dostalem Slapy i wiecej tam nie wchodziłem, a mimo to dostałem bana za txt+mikro+obraze admina, na 1 dzien, mogę się zgodzić z txt, moja wina ze nie wiedziałem ze to wystarczy powiedziec albo slaya dać i bede wiedział, a reszta to wymysły tylko po to aby dorzucić do bana ponad nadmiar,

ps., jestem najlepszym sniperem w tej galaktyce, drodze mlecznej

Edytowane przez lee12345
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Witam z mojej strony wygląda to tak Ciągle nadawałeś przez mikro na cheateu dostałeś mute na 5 min nic nie pomogło na d2 to samo  ( ciągle ) GRASZ tu jakiś czas Czytaj REGULAMIN .  Po za tym txt jt ( slapy )  To nie twój 1 raz ban za txt i obraze coś tam słyszałem od CT ze powiedziałeś jebać admina czy coś tez z ta tabelą coś tam jeszcze jakieś żale To pytali mnie się  gracze co byli wtedy na serv czego aby na dzień . Twoja lista banów jest długa

image.png.59cd9a93c97d82f9e2fb88385badb864.png

Edytowane przez 52 Hours
  • Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

hahaha xD

nic takiego jak "jebać admina" nie miało miejsca,

Mikrofon jest dostepny, ale głównie daje informacje, i czasami coś pogadam, ale bez przesady 

[ VIP ][VIP][DM] 52 Hours: chyba prosisz sie o bana w??
*** Settki killed Major with a headshot from m4a1 ***
*** MIKII. killed Counter123 with a headshot from awp ***
[ SVIP ][CZITER][S1] Lee Christmas: zamyakj tam
*** Major_Kuprycz killed bjaren with a headshot from m4a1 ***
BuuKufa killed #WaCHacZ# with mp5navy
[ SVIP ][CZITER][S1] Lee Christmas: tabele dzieciaku

na potwierdzenie można sprawdzić w logach, żadne słowa jak "jebac admina" ani nawet nic do admina nie padło, tylko to co wrzuciłem wyzej, to wycinek z konsoli 

także nadal nie rozumiem skąd ten ban na 1 dzien, skoro gram codziennie na serverze dd2,i ludzie mnie znają, dużo gadam ale nie obrazam nikogo, daje info i smieje się zawsze że musze sam grać jak otwieram tabele i nic poza tym, ale nie obrażam nikogo wbiłem na 4fun tylko dlatego że mało ludzi na dd2 było aktualnie. poza tym nie wiem co mają bany ze stycznia albo jeszcze z 2025 do bana aktualnego, skoro ban powinien odnosić się do aktualnej sytuacji a nie do sytuacji z przed 4 miesięcy chyba tak?

obrazy nie było, nadużywanie mikro ? tez nie, więc zostają txt, ale nie widzę tam bana na 1 dzien za to 

Edytowane przez lee12345
Opublikowano

To nie pierwszy raz jak dostaje „karę” za txt czy wyzwiska do graczy/adminów. Gracz mocno toxyczny. Moim zdaniem ban powinien zostać w czasie w jakim został nadany a kolejny to permanentny. W przypadku tego gracza te odwołanie to  próba stworzenia jakiegoś felietonu xD

• KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Analizując Twoją historię banów oraz zeznania adminów, podjęliśmy decyzję o przedłużeniu bana na tydzień.

Mam nadzieję, że to Cię nauczy ugryźć się czasami w język zamiast rzucać mięsem na serwerze, jeżeli nie - zastosujemy surowsze środki, aby wykluczyć Cię ze społeczności serwera.

Nie potrzebujemy osób, które nagminnie mimo ostrzeżeń i banów łamią regulamin serwera.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.