Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    SALAMALYKUM
  • SteamID:
    STEAM_0:1:163069936
  • Serwer:
    4FUN
  • Nick admina banującego:
    Lukasz
  • Data:
    21.04.2026
  • Mapa:
    nie znam nazwy
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Gracze nagminnie siedzą na respie, administracja z tym nic nie robi. Wynik? lekki podirytowanie i napisanie głupiego jednorazowego słowa "ku*wa". Bez żadnych wcześniejszych skarg/uwag/banów za takowe zachowanie a admin daje 5h. Powód? Odgrywanie się na skardze, którą na niego złożyłem. Przykro się na to patrzy, że muszę obrywać za niekompetentność admina. Nie oszukujmy się, jednorazowe napisanie czy też powiedzenie na voice jak to robi większość (i nikt z tym problemu nie ma, bo zginął czy coś) to nic złego. Rozumiem gdyby było to nagminnie no ale it is what it is.
    Dla znalezienia kontekstu sytuacji: 23:45 słychać jak sam administrator przeklina tylko, że na voice (hipokryzja?). Chwilę po piszę na chat wiadomość, którą można zauważyć no i na końcu wisienka na torcie ;)
Opublikowano

Piszesz mi chlopie jak tylko wbijesz na serwer co mam robić... kim ty kurde jesteś  żeby mnie rozliczać jak pełnie swoje obowiązki kim??... Druga sprawa grasz 5 min i tylko ten siedzi na respie ponad 1:30 a gość przechodził przez resp uciekając.... jak miałbym reagować na twoje kazdy donos to wgl bym nie gral... 99% bezpodstawne oskarzanie graczy.... NIKT NIKT Cie nie lubi za te twoje DONOSY.. dzielnicowy jestes czy jaki ch*j... irytujesz wszystkich wszystkich... chcecie poznac opinie o nim zostawcie otwarta skarge odpisze tu duzo graczy o nim... Do sedna dostałeś bana bo jak nie na u@ to przez mikro ciagle piszesz kto 1:30... dokladnie za to dostales bana

[TOP2][× SVIP ×][KEBABPEEK][LE] *DEAD* SALAMALYKUM :  co oni ku**a na respie robia

• Haha 7
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.