Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Serwer:
    [CS2] MIRAGE #5
  • Nick:
    bobcsgoo
  • Imię:
    kajetan
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    STEAM_0:0:933840465
  • Status Prime
    TAK
  • Discord
    bobcsgoo1337
  • Staż na serwerze:
    kilka miesiecy
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:

chciałbym zgłosić się na administratora, bo zależy mi na tym, żeby serwer był ogarnięty i przyjemny do grania. Często tu jestem, widzę co się dzieje i szkoda patrzeć, jak czasem ktoś psuje rozgrywkę innym.

Nie jestem osobą, która od razu leci z karami bez powodu. Staram się najpierw ogarnąć sytuację i podejść do niej normalnie, ale kiedy trzeba, potrafię też zareagować konkretnie.

Myślę, że mógłbym się przydać i pomóc w utrzymaniu porządku. Jeśli dostanę szansę, postaram się dobrze wywiązywać z tej roli.

• Jakie jest Twoje doświadczenie?
    byłem kiedys adminem
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
Edytowane przez bobcsgoo
  • Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Premium
Opublikowano (edytowane)

podanie +/- ; da sie lepiej ale wiem, że ciężko
kultura +/-
doświadczenie +
aktywność + ; bywasz ostatnio często na serwerze

Pomimo, że czuję się atakowany w tym podaniu :c, to jednak poczekajmy co ma reszta załogi do powiedzenia. Jednak im zalazłeś trochę bardziej za skórę i mogą mieć swoje decyzje w tej sprawie które ciężko byłoby im zmienić w dodatku sprawdzimy czy odbudowałeś chociaż trochę swoją reputację u reszty.
Na ten moment nie podejmuje decyzji lecz chciałbym zobaczyć co również sądzi nasz opiekun i gracze om5.

PS. leciutki - za kiedyś ale tego już nie biorę pod uwagę

po wypowiedzi vio jestem dalej na nie

Edytowane przez K A N E K I
L3o  

Musisz być albo na tak albo na nie. Nie ma stanowisk neutralnych. Do poprawy

• Lubię to! 2
Opublikowano

podanie +/- 
kultura +/-
doświadczenie +
aktywność +

Na 2 tygodnie próbnego ale pod mocnym nadzorem

• Lubię to! 4
  • Haha 1
Opublikowano

staż +; grałeś od dawna i grasz nadal
doświadczenie +; byłeś adminem już raz
aktywność +; na gametrackerze nicki zmieniasz co chwile to ciężko się odnieść na tego podstawie, ale widzę cię często na serwerze
kultura +/-;

Jestem na tak ale przyglądałbym się twojej kulturze, w porównaniu do reszty nie mam jakiegoś wielkiego ale do twojej persony.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano (edytowane)

Czekałem na twoje drugie podanko, kategorycznie na nie.

Będąc opiekunem om5 przyjąłem cię na okres próbny i to był błąd bo ty po prostu nie nadajesz się na tą rangę, chcesz admina tylko po to, żeby pokazać się innym jaki to ty nie jesteś.

Lista minusów dla ciebie misiaku:

- Nie wywiązywanie się z obowiązków admina. (Twój pierwszy ban wyglądał tak, że został nadany jeszcze przed dobrym sprawdzeniem gracza dalej pamiętam jak powiedziałeś "dobra banuje najwyżej się odwoła" po czym, gdy wleciało odwołanie na forum to ty się próbowałeś wybielić i nie chciałeś rozpisywać demka, dodatkowo prosiłeś innego administratora, żeby rozpisał ci to demko bo tobie po prostu się nie chciało).

- Kultura VC + Chat (Nie ukrywajmy twoje chat logi za moich czasów nie wyglądały za ładnie nawet po dostaniu okresu próbnego, wyzywałeś adminów na u@ co było karygodnym zachowaniem za które później cię ukarałem degradem z rangi. Ty się nie patyczkowałeś i nawet graczy wyzywałeś później mówiąc, że mówiłeś to o sobie.)

- Nie umiejętność pracy w zespole. (Powiedziałeś mi pewnego dnia, że czekasz, aż napiszę rezygnację i przejmiesz moją rangę przy tym mówiąc, że masz swoich dwóch faworytów z adminów którymi byli wtedy bonk i voff przytaczając to jak ich określiłeś "najnormalniejsi z administracji").

- Obelgi kierowane w stronę opiekuna serwera (I teraz wisienka na torcie, twoje zachowanie po dostaniu degrada z rangi jest nie do zapomnienia, spamiłeś na !report skrót który sam wymyśliłeś "JV" który oznaczał j*bać vio czyli w tym wypadku mnie, spamiłeś tym również na chat Y jak i na U).

- Wiele multikont na steam (Masz wiele kont z których wbijałeś na serwer nawet po otrzymaniu rangi admin, po co? sam tego nie wiem i nie zrozumiem. Dostałeś bana na forum, ale kupiłeś unbana więc się nie wypowiem.)

- Obraza na pv (Po dostaniu bana ode mnie na 2 tygodnie wypisywałeś do mnie wyzywając mnie po czym zaliczałeś dwubieguna i nagle prosiłeś o unbana bo podobno twój brat nie mógł wbić na serwer ze względu na ban po IP.)
Z plusów :

brak 

Pozdrawiam ;d 

a tutaj przykładzik twojej kultury po degradzie :d

obraz_2026-04-21_220726580.png.592b34a2ad6e829073b7aeccde706cad.png

Edytowane przez Vio
  • Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Haha 6
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

- Odnosząc się do wypowiedzi Vio konkretnie do minusa o tytule " nie umiejętność pracy w zespole " muszę powiedzieć iż jako najstarszy admin obecnie na tym serwerze bardzo mnie to zabolało bo to ja jestem najlepszym adm tak ? OCZYWIŚCIE to wiadome i tutaj taki lekki nie biorący udziału w ocenie minusik dla ciebie za brak tak podstawowej wiedzy.

- A  tak serio to ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat gdyż jak ja grałem to bardzo mało razy się spotkaliśmy " +/- " za kulturę bo ją poprawiłeś znacząco chodź no idealnie nie jest i dalej czasem się wywyższasz za co drobny         " "ode mnie. 

- Nie jestem na tak ale też na nie, najlepszym wyborem będzie jak reszta z administracji i nasz kochany opiekun się wypowie.

<33

Edytowane przez Vokiu_
L3o  

Musisz być albo na tak albo na nie. Nie ma stanowisk neutralnych. Do poprawy

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Przejrzałem wszystkie wypowiedzi adminów oraz graczy i stwierdzam, że chcę dać ci szansę i zobaczyć, czy jesteś w stanie odbudować zaufanie u innych.
Nie będę ukrywał, twoja przeszłość nie wyglądała najlepiej i każdy o tym wie.
Mimo to widzę u ciebie jakąś poprawę, chociaż nadal nie jest idealnie.

Oczekuję, iż tym razem podejdziesz do tego poważnie i wyciągniesz wnioski z tego, co było wcześniej. Nie chodzi o to, żeby przez chwilę było dobrze, a potem wracać do starych zachowań.

Mam nadzieję, że pokażesz, że faktycznie zasługujesz na tę szansę i będzie się dało normalnie współpracować.

Przyjmuję Cię na okres próbny, jeżeli dojdzie do jakiegoś przewinienia może to skutkować zabraniem rangi.

Odezwij się do mnie na DC: nowake_

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.