Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Nick podejrzanego:
    Bobru1010
  • SteamID podejrzanego:
    76561199848191447
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE
  • Data:
    17.04.2026
  • Mapa:
    Overpass
  • Rodzaj cheata:
    wh + lekki aim assist
  • Link do demka:
  • Dowody:

Witam
    8:32 mimo braku info(gralem akurat + mocy nie miał) idelnie wcelowuje się w przeciwnika który nie wydal dzwieku i go zabija
    10:41 smoke, flash z miejsca w którym zabil go, mimo ze przeciwnik mogl cofnac podczas flasha gdy podejrzany był schowany on nie sprawdzając glebiej celuje ciagle w jedno miejsce ze 100% pewnoscia ze ktoś tam jest mimo ze mogl dostać peeka z drugiej strony i zabija (nie mieli radaru w teamie itp. bo pytałem się aby lepiej przeanalizować demko
    12:35 jedna z sytuacji w której ewidentnie patrzy gdzie jest przeciwnik, celownik w miejscu gdzie nikt nie może peeknac, 0 scopa jak dla mnie +-, jednak to powtarza się często podczas demka
    13:30 leci na kosie bo dobrze wie gdzie przeciwnik bez stresu, skacze aby "nie było" ze jest odpalony, po czym zabija, 0 infa ze ktoś tam jest + 0 krokow, mocy tez nie miał bo ciagle pytałem co miał

tutaj robie przerwę, jako zwykly gracz poza zrobieniem reporta nie mam możliwości kickowania gracza aby nie utrudnial innym rozgrywki, jednak każdy gracz może wpisac komendę !css_psay gracz treścwiadmosci, napisałem mu żeby nie korzystal z programów trzecich i uspokoil się dopóki nie wyszedłem z gry, i dlatego przez polowe demka jest 10 minut przerwy od dowodu

25:50 na tempie 0,25 widać ze jest lekki aim assist + trackowanie ( trackowanie moglobyc przypadkowe ale na zwolnionym tempie widać lekka pomoc programu zewnętrznego)
    nie wiem czy sa to wystarczajace dowody ale warto spróbować, inni gracze rowniez skarżyli sie na niego

Freak  

Decyzja 24h

• Lubię to! 1
  • UB Team CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.