Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżającego :. Rev[1]s

Nick oskarżonego:Blanti.|opvr|

Jego Ip : 86.63.127.57

Przebieg : Jeden z graczy gral na czitach , zglosilem go na u@ , Lecz nic z tym nie zrobiono , napisalem na say ze gracz gra juz 10 minut na odpale . Potem napisalem 2 raz na u@ ze gra na czitach . Innym slowem wkur***em się i zacząlem klnac i wkoncu dostal bana ten gracz . Lecz potem ja dostalem ostrzeżenie ze dostane bana . I on powiedzial ze dostane na 3 dni więc go wysmialem . Pózniej powiedzial ze moze mi dac bana na 1 tydzien wiec mu napisalem na u@ ,,Wmawiaj sobie tak , tak ,, . Na nastepnej mapce chcialem to wyjascnic lecz napisal do mnie ..... !

Dowody:

*DEAD* Blanti.|opvr| :  Ciebie blaszka

*DEAD* Blanti.|opvr| :  lamusie

| V.I.P | . Rev[1]s :  a sam wyzywasz kurwo <-- a to wycinek mój z u@ ! 
I potem dostalem bana na 1 dzien Pozdrawiam.. a lamusem on moze nazywac ... . 
Admin ma dawac przyklad a nie wyzywac graczy Pozdro...

Opublikowano

Nick oskarżającego :. Rev[1]s

Nick oskarżonego:Blanti.|opvr|

Jego Ip : 86.63.127.57

Przebieg : Jeden z graczy gral na czitach , zglosilem go na u@ , Lecz nic z tym nie zrobiono , napisalem na say ze gracz gra juz 10 minut na odpale . Potem napisalem 2 raz na u@ ze gra na czitach . Innym slowem wkur***em się i zacząlem klnac i wkoncu dostal bana ten gracz . Lecz potem ja dostalem ostrzeżenie ze dostane bana . I on powiedzial ze dostane na 3 dni więc go wysmialem . Pózniej powiedzial ze moze mi dac bana na 1 tydzien wiec mu napisalem na u@ ,,Wmawiaj sobie tak , tak ,, . Na nastepnej mapce chcialem to wyjascnic lecz napisal do mnie ..... !

Dowody:

*DEAD* Blanti.|opvr| :  Ciebie blaszka

*DEAD* Blanti.|opvr| :  lamusie

| V.I.P | . Rev[1]s :  a sam wyzywasz kurwo <-- a to wycinek mój z u@ ! 
I potem dostalem bana na 1 dzien Pozdrawiam.. a lamusem on moze nazywac ... . 
Admin ma dawac przyklad a nie wyzywac graczy Pozdro...

Proszę mu dac ostrzezenie :)

Opublikowano

Widzisz różnicę między "blaszka lamo", który jest moim kolegą, a "kurwo" napisane do admina? Pisałem Ci, że masz się uspokoić i mnie nie prowokować, ale co rundę na samym wstępnie oczywiście aroganckie "na tydzień hahaha" i to trwało z 3/4 rudny, więc czego oczekujesz? Ciesz się, że nie dostałeś bana na 2 lub x razy dłużej.

Opublikowano

Weż sie nie osmieszaj dawaj Ub .. a nie 20min max ogarnij sie to ze masz admina to myslisz ze ci wszystko wolno ?

Opublikowano

a zreszta tego vipa mam w dupie dawaj warna i spadam Napisz tylko jak cie wyzwac ?

Opublikowano

Widzisz nawet teraz pokazujesz ze skarga nie jest słuszna, zasłużyłeś na bana.

+1 za spam, masz opcje edytuj i temat close :)

Opublikowano

Dobra pierdol sie blanti kurwo jebac cie w dupe dawaj warnika spadam z tej diury ! chujowy adminek <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.