Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick:CZARNY_KLOC

Data/Mapa:12:45 / 14-04-26 / MIRAGE #1

SteamID: STEAM_0:0:384278952

Serwer (mod):♥ Walczu ♥ | OM#1                               

opis: wy naprawde macie coś z głową za banowanie gracza bo niby gra na 2 kontach XDDDD. jakbym grał na 2 kontach to spoko ale banowanie kogoś kto gra na jedym za multikonta to jest żart. nie robiłbym tyle odwołań gdybym miał żekome 2 konta do cs2. ale nie mam i to flustrujące że nie mogę grać na mirage i rozwijać. inne servery mają po max 7 graczy i nie da się tam grać. wkurza mnie take hamskie zachowanie adminów. wysyłacie jakieś konto jedno jest moje tak czyli czarny kloc ale to drugie NIE JEST MOJE I NIGDY NA NIM NIE GRAŁEM

Ta no i za********e że się ip zgadza u mnie w domu grają 4 osoby w cs2 a wy macie na to tak wyj***ne że to szok. Banowanie randomowych graczy bo ktoś grał na tym samym wifi nie no ku**a za********e ogranijcie pi**y 

Edytowane przez KickGamingTwich
  • Haha 2
Opublikowano

Nawet jak nie twoje to  złamałeś  regulamin   wchodząc na inny serwer  na banie 

Opublikowano

Tak ja złamałem grając na jednym koncie gdy osoba używająca mojego wifi zagrała mecz na innym koncie. Bo na pewno mam wpływ na to kto gra u mniew domu w jakie gry. Trzeba być niedorozwiniętym by pomyśleć tak jak wy to robicie. ,,podejdę do każdego domownika i będę mówił im że na tym konkretnym serwerze nie mogą grać bo JA dostane za to bana’’ walone jest takie coś

Lanek  

Nie odpowiadamy za twoich domowników.

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.