Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
zoniczek

Odwołanie od bana - VirtusPro larp sahur | LOSOWE MOCE #3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    VirtusPro larp sahur
  • SteamID:
    STEAM_0:1:385634789
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE #3
  • Data:
    11.04.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

No to tak z miesiac temu zalozylem konto zaby miec drugie na wszelki wypadek i zaczolem na nim wbijac godziny ale nie chcialo mi sie grac bez prime a szkoda kasy mi bylo wtedy noi posxzedlem grac na losowe 3 wbilem tam przez miesiac z 18k punktow i zaprzyjaznilem sie z duza iloscia osob ale wczoraj grając zabilem admina to nie darek i po jego zabiciu wbija na vcka do nas do teamu i mowi ze mam wbic na dsc powiedzialem ze nie dam rady teraz wbic i powiedzieal ze po grze sprawdzi demke. ogl to duzo adm mnie obserwowalo no bo nieskromnie mowiac jestem dobry i duzo adm tez mn znalo takich jak klaus albo chromosomek lub artix . noi w trakcie meczu nagle mn wy*******a nawet jakis dobrych statow nie krecilem mi8alem chyba z 8k i z 6 smierci cos takiego i dostalem perma ...
    chcialbym sie od niego odwolac no bo granie tutaj poprostu jest za******e zajebaista atmosweara za******a administracja i tyle . jesli cos zle zrobilem przysiiegam ze to juz sie nie powetorzy oraz przysiegam ze nie gralem na chatach tak jak jest to wypisane na banie

Opublikowano

Opis sytuacji z demka :
https://tv.katujemy.eu/CS2/18/dema//auto-20260411-1916-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE__3_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

3:01 - przeskoczenie celownika idealnie na głowę (bardzo małe lecz jest)

3:11 - Całkowicie zero sprawdzenia jak ja doświadczonego gracza tylko i wyłącznie od razu wychyliłeś na przeciwnika

3:11 - Całkowite skakanie na głowę przeciwknika (aimbot na małym fov)

4:50 - Nie widziałeś przeciwnika a wyszedłeś prosto wcelowny w jego głowę

6:04 - Strzelanie po 3 strzały, nie widziałem nikogo aby tak strzelał plus jest to praktycznie nie wykonalne robiąc to mechanicznie

13:44 - powtórka Strzelanie po 3 strzały

15:21 - Strzelenie w gracza który stał za ścianą

15:21- przeskakiwanie celownika na przeciwnika w nienaturalny sposób

15:47 przeskoczenie celownika centralnie na głowę

16:03 - Otrzymanie Bana

Ban został wystawiony z powodem Cheaty przez wiele akcji podejrzanych 

FoRinT  

Decyzja 24H.

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

3:01 +b

3:11 -b

3:11 +b

4:50 +/-b

6:04 -b soft niektórych myszek pozwala na takie rzeczy

13:44 -b

15:21 +b

15:21 +/-b

15:47 +b

Dobra robota.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.