Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: SiZe

Data/Mapa:+- 17:40 09.04.26

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199100884618/

Serwer (mod):  5v5#2                            

Opis sytuacji: gralem sobie zartowalem sobie bylo fajnie i nagle dostalem perma nie wiem czemu o co kaman ocb ja sobie tylko pykalem i wiblem top 1 w 4 dni najlepszy serwer ffa na jakim gralem do momentu bana sad D:

Opublikowano

zacznijmy więc od powodu nadania blokady więc jest to (z taryfikatora daje)

• Podpowiadanie sobie na TS3, Skype, Discord itp. – Ban permanentny

więc gracz podczas gry w momencie 28:45 zapowiedział, ze poprosi o info kolege znajdującego się na trybie widza następnie w 29:50 gracz na początku rundy daje podał info "3 b" mimo że nie było kroków, a on dopiero co wbiegł na site. Po podaniu informacji zaśmiał się i powiedział, że widzi to na kamerkach. Myślę że sytuacji tej nie trzeba dłużej wyjaśniać - zostawiam do interpretacji dla Ub team. :)

28:45
29:50-info o 3 b 

https://tv.katujemy.eu/CS2/8/dema//auto-20260409-1709-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5__2_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

sorki zapomnialem o demku

L3o  

Decyzja 24h.

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
Opublikowano

Jak 28.45 można traktować jako żart czy coś, to 29.50 faktycznie się sprawdza. Jednakże jest to za mało, 1 prawidłowy call mógł być przypadkiem. Dlatego moim zdaniem to za mało na bana.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.