Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
nor_pro04

Odwołanie od bana - nor_proツ discord.gg/cscdc | MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    nor_proツ discord.gg/cscdc
  • SteamID:
    STEAM_0:0:385480115
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    09.04.2026
  • Mapa:
    de_mirage
  • Opis sytuacji:

dostałem perma za to ze mam nowego konto i umiem strzelac  a na tym koncie  gram na serweracg bo na mianie gram tylko premiery.  Dałem pare głow i odrazu perm smieszne to ze admin nie widzi ze ktos dobrze sie porusza i gra to nie znaczy ze cheatuje prosze obejrzenie demka 11:02 dostałem bana bardzo bym prosił jeśli ktoś  dobry by ocenił demko 

Edytowane przez nor_pro04
  • Haha 1
Opublikowano

https://tv.katujemy.eu/CS2/0/dema//auto-20260409-1051-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

0:50 - celownik po ścianie leciał
5:10 -/+ według mnie ciężko żeby zauważył tu przeciwnika ledwo co było go widać, chociaż możliwe że go widział
6:25 - bardzo szybie i ciekawe info "rampa jeden" tak to było jego info akurat byłem na spect i obserwowałem go :)
7:30 + śmieszne bo pisze jaki to on dobry nie jest w odwołaniu, a widać że ledwo co się rusza i kupowanie zajmuje mu wieki
7:40 - czeka z rzuceniem granatu jak przeciwnik bardziej wyjdzie
7:50 - celownik jakby dziwnie skakał (widać to na spowolnieniu)
8:48 - dziwnie wcelowuje się w apsy idealnie tam gdzie jest przeciwnik dodatkowo bardzo szybkie ma reakcje na przeciwników
9:50 + kolejne pokazanie jestem botem, żeby spalić pałac musiał wskoczyć wyżej
10:05 - kolejne idealne wcelowanie w przeciwnika + bardzo szybka reakcja i w pałac wchodzi sobie skacząc z nożem

Lanek  

Decyzja do 24h

Opublikowano

0:50 - tu szczerze mówiąc dużo nie widzę, ale jego poprawienie celownika w 0:44 przed swingiem tt jest już b+

5:10 - b-

6:25 - b+

7:30 - nic nie wnosi

7:40 - b-

7:50 - b-

8:48 - b-

9:50 - no i? 

10:05 - b+

ban zostaje

Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.