Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: gtx
Opis sytuacji: Dostałem perma na serwerze only dd2 po czym od razu wrzuciłem na waszą stronkę SS'y.
Powód: gtx uznał, że moje SS'y są podrobione.
Dowody

de_dust20000.bmp

Czego oczekujesz?: Nie po to kupowałem steam żeby ktoś mi wmawiał, że czituje. Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie skargi i odbanowanie mnie.

Opublikowano

No jakim cudem zmodyfikowany? Jak można przerobić w 2 minuty takie zdjęcie? Takie screeny miałem w folderze i takie wrzucam na forum. Tym bardziej nie odpuszcze bo zalezy mi na steamie a wy próbujecie mi wmówić że przerabiałem zdjęcia....

Opublikowano

Anty ss ci chyba nie zadziałał? Porostu 10 minut później był modyfikowany 1 z ss który często jest widoczne wh jak sie ma anty ss bo nie zawsze 1 łapie :) 

Pozdrawiam.

Opublikowano

No ale jakim cudem modyfikowany jak nic przy tym nie dłubałem? Zresztą co na tym screenie jest nie tak w porownaniu do poprzednich? Nie czituje i nie chce uchodzic za taka osobe tylko przez to, ze uwazacie ze przerobilem screena. No ale jesli to nie VAC to po prostu nie bede gral na waszych serwerach. Proste.

Opublikowano

To po co  majterkowałeś co kierowniku? :D Wstaw nam tutaj oryginalne SS i wtedy bd mogli dyskutować. Albo wstaw nam jakieś SS świadczące o twoje niewinności :) Wątpię, żebyś takie coś posiadał, ale no staraj się staraj xD

Opublikowano

No ale to są oryginalne ssy z folderu cstrike i jedyne jakie mam bo nikt na innych serwerach nawet nie przypuszczał że mam wh czy cos tego rodzaju. No ale skoro was to bawi to nie będę z wami pierdolił, bo widze ze szkoda czasu.

Opublikowano

No ale to są oryginalne ssy z folderu cstrike i jedyne jakie mam bo nikt na innych serwerach nawet nie przypuszczał że mam wh czy cos tego rodzaju. No ale skoro was to bawi to nie będę z wami pierdolił, bo widze ze szkoda czasu.

Orginalne modyfikowane ss'y? Nie słyszałem ;) Może patrzyłeś własciwości, może coś ale reguł to reguł - ta sama data ta sama godzina ten sam rozmiar.

Opublikowano
Jeźeli tak napisał, to chyba dezycja podjęta przez niego, to jest moderator ranga wyźsza, i chyba nie polełnią takich błędów a, że jesteś tak naiwny, że grasz odpalony na steam, to już twój błąd.

Jak dla mnie do zamknięcia, a BAN został na swoim miejscu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

SSY modyfikowane, nie wiem czego Ty jeszcze oczekujesz...Nie damy się nabrać na śmieszne kłamstwa...Czitujesz i anty SS nie zadziałał jak powinien, pretensje do programistów, nie do gtx...Odrzucam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.