Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Pod Lupą - S0u  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz kulturę i sposób komunikacji tego użytkownika z innymi?

• Bardzo negatywnie
      1
    • Negatywnie
      0
    • Neutralnie
      2
    • Pozytywnie
      0
    • Bardzo pozytywnie
      2
  2. 2. Czy uważasz, że użytkownik dobrze spełnia swoją rolę na forum?

• Zdecydowanie nie
      1
    • Raczej nie
      0
    • Trudno powiedzieć
      1
    • Raczej tak
      2
    • Zdecydowanie tak
      1
  3. 3. Jakie jest Twoje ogólne wrażenie dotyczące tego użytkownika?

• Negatywne
      0
    • Neutralne
      2
    • Pozytywne
      3

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor
Opublikowano

WEebjAW.png

Witajcie w kolejnej odsłonie "Pod lupą". W tej odsłonie zebraliśmy anonimowe opinie dotyczące naszego Opiekuna CS 2 - @ S0u .
Sprawdźmy, co myślą o nim użytkownicy.
Odpowiedzi użytkowników zostały celowo zamieszane, do tematu została dodana ankieta, w której każdy użytkownik może dołożyć cegiełkę do wizerunku konkretnej osoby. 

xxxx.png

Co uważasz o @ S0u ? Jak oceniasz całokształt jego pracy?

• Użytkownik #1: Cóż mogę powiedzieć, jeśli mu się coś zleci to stara się to zrobić jak najlepiej potrafi pomimo tego że ma dwie lewe ręce.
• Użytkownik #2: O Sou generalnie jestem w stanie wypowiedzieć się dość pozytywnie, w większości przypadków można się z nim dogadać bez większych problemów, najbardziej doceniam go za to, że gdy trzeba to stoi za swoimi.
• Użytkownik #3: To jest jajko.
• Użytkownik #4:  Myślę, że porządny użytkownik, dobrze chłopak robi na pewno lepiej od brata.:jasperbeka:
• Użytkownik #5: Dobrze, pozytywny typek, który kieruje się rozsądkiem.
• Użytkownik #6: Uważam, że sou stara się być dobry i konsekwentny w tym co robi.

• Użytkownik #7: Dobry z niego siurek, a robote wykonuje muala.

• Użytkownik #8: Uważam że powinien przyglądać się bliżej opiekunom i podaniom, które przyjmują.

xxxx.png
Jaką emotką byś go opisał i co sprawia, że idealnie do niego pasuje?

• Użytkownik #1: :bicek:
• Użytkownik #2: :ouwa: jak widzi co dipsy pisze.
• Użytkownik #3:  :PepegaChair: bo nie ma emotki z jajkiem, po prostu głowa.
• Użytkownik #4: :jasperfak:
• Użytkownik #5: :npc: bo wygląda jak on.
• Użytkownik #6: :AngryCat: Szczerbol za to wyzywanie mnie od pdfow jak się spotkamy to będzie ciekawie.

• Użytkownik #7: Z doświadczenia i traumy zdecydowanie będzie to :tfu:

• Użytkownik #8: :tfu: Bo to mu się należy

xxxx.png

Co według ciebie wyróżnia go spośród innych użytkowników?

• Użytkownik #1: Że może strzelać z ak w prawdziwym życiu.
• Użytkownik #2: Ciężko mi powiedzieć, nie poznałem go na tyle, żeby oceniać.
• Użytkownik #3: Spokój i cierpliwość, bo jeszcze nie ukatrupił @  L3o
• Użytkownik #4: Brat puciatego.
• Użytkownik #5: Na pierwszy rzut oka na pewno to co może wyróżniać jego osobę to to, że sprawia wrażenie bardzo sympatycznego człowieka, i taka jest też prawda. Nie masz czegoś takiego, że spojrzysz na jego nick pierwszy raz i myślisz, że zaraz cię zwyzywa - zrobi to dopiero, gdy cię lepiej pozna XD.
• Użytkownik #6: Oddanie i upór.

• Użytkownik #7: Ola go toleruje/

• Użytkownik #8: O dziwo zamkniętej głowy nie ma.

xxxx.png
Czy pamiętasz sytuację, w której użytkownik szczególnie pozytywnie lub negatywnie się wyróżnił?

• Użytkownik #1: On się regularnie pozytywnie wyróżnia, gdy hejtujemy rudą.
• Użytkownik #2: Nie było takich.
• Użytkownik #3: Niestety mam zbyt słabą pamięć, aby konkretniej opisać którąś z tych sytuacji, natomiast pamiętam, że była jedna dzięki której wyróżnił się pozytywnie w moich oczach.
• Użytkownik #4: Szczególnie pozytywnie nie przychodzi mi do głowy, ogólnie uważam go za mega spoko personę, ale negatywnie się wyróżnił, gdy oglądałem jego rozpiski 3 demek i wszystkie akcje były b- XD
• Użytkownik #5: Jak pozytywnie dostawał po głowie na premierach
• Użytkownik #6: Wyzywa własnego brata.

• Użytkownik #7: Pochwalił mnie na discordzie dziękuję 🙏 

• Użytkownik #8: Z racji na spędzone tu lata razem z nimi, takich sytuacji jest multum. Ale z racji że ludzie lepiej pamiętają te nieprzyjemne sytuacje to tak: Pewnego pięknego wieczoru jeszcze za czasów cs:go na OM#1 panowała piękna atmosfera, która no spowodowała że zachciało nam się pożartować i używać wobec siebie komendy "slap", co poskutkowało takim opie****** od @  BlaDy*, że o mały włos byśmy nie wylecieli.

xxxx.png
Jaka jest jego najlepsza i najgorsza cecha?

• Użytkownik #1: Nie mam pojęcia.
• Użytkownik #2: Najlepsza to nienawiść do Irytującej, a najgorsza to przyjaźń z Irytującą. 
• Użytkownik #3: Najlepsza to jakby nie patrzeć chęć pomocy, najgorsza to że musi się użerać z @ L3o .
• Użytkownik #4: Przestań jarać epety.
• Użytkownik #5:  Najlepsza to pewnie pracowitość, albo to, że podchodzi do tego co robi na poważnie, a najgorsza to zdecydowanie jego interpunkcja i ortografia. S0u, no ja pi******ę, użyj kiedykolwiek przecinka w wypowiedzi.
• Użytkownik #6: Najlepsza to pracowitość, bo jak ma coś zrobić to zrobi, a najgorsza to nie wiem, że nie chce odejść z rangi i mi jej oddać :KEKW:

• Użytkownik #7: Najlepsza - wykonuje swoje obowiązki. Najgorsza - leń.

Najlepsza: jest uparty w dążeniu do celu, za co go szczerze podziwiam

Najgorsza: czasem brakuje mu przysłowiowych "jaj", żeby podjąć trudną decyzję 

• Użytkownik #8: Najlepszą cecha? Chyba to bycie sympatycznym i luźnym, a najgorsza to chyba taka, że chwilami mam wrażenie jakbym rozmawiała z dzieckiem, którego nie można urazić.

xxxx.png
Czy jest coś co chcesz mu przekazać anonimowo?

• Użytkownik #1: Nie zmieniaj się siurek.
• Użytkownik #2: Że już zawsze będzie siurkiem i nic tego nie zmieni.
• Użytkownik #3: Super jesteś nie zmieniaj się!
• Użytkownik #4: https://youtu.be/MVg8pYn15mE

• Użytkownik #7: Nie zmieniaj się gostek, a jak już to przestań być analfabetą.

• Użytkownik #8: Nie jestem PDFem to wszystko jest przerobione.

xxxx.png

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi oraz zachęcam do udziału w ankiecie. 

Ty możesz być następny:jaspersalut:

• Uwielbiam 4
  • Mistrz Ruletki
Opublikowano
26 minut temu, bo.patkaa napisał(a):

S0u, no ja pi******ę, użyj kiedykolwiek przecinka w wypowiedzi.

:KEKW:

• KAT 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano
12 godzin temu, bo.patkaa napisał(a):

• Użytkownik #5:  Najlepsza to pewnie pracowitość, albo to, że podchodzi do tego co robi na poważnie, a najgorsza to zdecydowanie jego interpunkcja i ortografia. S0u, no ja pi******ę, użyj kiedykolwiek przecinka w wypowiedzi.

Niestety interpunkcja nie jest moją mocną stroną zarówno jak i ortografia. Nie zmieni się to raczej za szybko :KEKW:

Obrażanie Oli to moja pasja zawsze tam gdzie obrażają Ole to zjawiam się ja by dołączyć.

@ S!alker i tak każdy wie jaka jest prawda nie ukryjesz tego.

13 godzin temu, bo.patkaa napisał(a):

• Użytkownik #8: Z racji na spędzone tu lata razem z nimi, takich sytuacji jest multum. Ale z racji że ludzie lepiej pamiętają te nieprzyjemne sytuacje to tak: Pewnego pięknego wieczoru jeszcze za czasów cs:go na OM#1 panowała piękna atmosfera, która no spowodowała że zachciało nam się pożartować i używać wobec siebie komendy "slap", co poskutkowało takim opie****** od @  BlaDy*, że o mały włos byśmy nie wylecieli.

To też pamiętam było blisko totalnej czystki w administracji mirka ale BlaDy się zlitował nad nami

@ BlaDy* Kc Kamilek 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.