Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    poland_zaba.
  • SteamID:
    STEAM_0:1:389885814
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    27.03.2026
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

W sytuacji 3v2 ja z moim teammatem bylismy na midzie on chb sie patrzyl w connector a ja w okno i nagle enemy picknol zabilem go i dostalem perma

Opublikowano

Na moją decyzje złożą się dwa demka:

https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20260327-1343-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

- 8:46 przez smoke od razu wcelowany w conector w którym jest 2 przeciwników. Nie trafia strzału oni uciekają z czego jeden idzie do okna i nagle zmienia zdanie i patrzy okno.

https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20260327-1312-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

-11:00 według mnie troche podejrzany prefire + 11:01 wydaje sie jakby mu zaimlockowało na typa przez ściane (możliwe, że po prostu to był przypadek)

-16:30 mimo tego że terrorysta mógł być wszędzie wyszedł wcelowany akurat w pałace, tym bardziej że nikt nie trzymał A i terrorysta mógł być wszędzie

-24:56 znowu podejrzany prefire

-28:03 od razu wiedział, że przeciwnik przebił palaka i dał ciekawego prefire oraz w zwolnionym tępie widać jak przeskakuje mu celownik

Lanek  

Decyzja 24h

• Junior Admin
Opublikowano

Drugie demko:

-11:00 dla mnie też za szybko, B+/-

-16:30 wcześniej zrobił fraga z pałaców, puszczam B-

-24:56 ten czas chyba jest źle podany, ale ciekawy peek w undera w 25:15 B+/-

26:05 trochę sus patrzy przez ścianę czy nikt pałacu nie podchodzi mimo, że żadnego dźwięku z tej okolicy nie było

27:25 szybka ta reakcja celownikiem - praktycznie w tym samym momencie zaczął się przesuwać jak się pojawił model 

-28:03 no nie wiem; ja to bym puścił. Strzela się z kimś innym więc wie, że palak przebity. Reakcja jak zwykle szybka, ale do zrobienia B-

29:25 dość pewnie, że gala będzie pushowana 

30:38 znowu szybka reakcja

30:45 ciekawe

Jakiś wallhaczek był palony.

• KAT 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.