Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
frcl

Odwołanie od bana - brak nicku | AIM / AWP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    777bocian.FPS (nie mój)
  • SteamID:
    STEAM_1:0:143807166 (nie moje)
  • Serwer:
    AIM / AWP
  • Nick admina banującego:
    THOMSON (Pozdrawiam, nie uprzykrzałem Ci jeszcze życia)
  • Data:
    27.03.2026 (Dzisiaj się dowiedziałem)
  • Mapa:
    Nie mam pojęcia (Kolega bocian miał moje IP po zmianie)
  • Link do POV'a:
    https://megawrzuta.pl/nfmuszek (To nie POV, niżej wyjaśnienie)
  • Opis sytuacji:
    Po wejściu na serwer przed chwilą okazało się, że mam perma za ab. Nie byłem na waszych serwerach od dłuższego czasu. Gracz o nicku "777bocian.FPS" i SID-zie "STEAM_1:0:143807166" (Non-steam) dostał bana na moje IP, które zapewne uzyskał zmieniając je lub używając VPN-u. Wg amx bansa gracz ten posiada 8 banów "ab" na tem sam nick, czyli w skrócie gnębił graczy i reconnectował co minutę, póki pula adresów z darmóweczki mu się nie wyczerpała. Admin THOMSON zbanował go 2 razy kolejno 31.10 i 26.11, ale w 2025 roku, więc chwilę już minęło. To tylko pokazuje, jak długo żyłem w niewiedzy z tym, że jestem u was zbanowany. Podanie o UB piszę nagle i losowo, ponieważ zafascynował mnie prawie pełen serwer aim/awp o 1 w nocy, ale spotkała mnie przykra niespodzianka. Uzupełniłem dane bana na podstawie amx bans, ale nie należą one do mnie. W "link do pova" umieściłem paczkę z nagraniem video, gdzie dołączam na 2 serwery w tym waszego aim awp i drugi losowy, otwierając konsolę by pokazać mój SID oraz screen z amx bans z banami bociana. Mój SID: STEAM_0:0:146130324. Ja nie potrzebuję grać na piracie, bo mam 7 kont steam z tą grą. Pozdrawiam serdecznie i liczę na pozytywne rozwiązanie problemu.

P.S: Masa edycji bo wizja twórcza i w sumie to coś byłem w stanie uzupełnić z pomocą amx bans
Edytowane przez frcl
  • UB Team CS 1.6
Opublikowano

Hej,

Prawdopodobnie Twoje IP nalozylo sie na bana, ktory zostal nadany na innego grac za.

Niestety jest to dosc czesta sytuacja i jednym z najlepszych sposobow na rozwiazanie tego JEZELI ban nie jest Twoj to... 

Zresetuj router i sprobuj ponownie wejsc na serwer.

Jezeli nadal bedziesz mial problemy z wejsciem na serwer daj znac!

Jak sie uda to tez, zeby temat sie wisial otwarty.

• Dzięki 1
Opublikowano

A więc zatrybiło dopiero dziś przed chwilą po resecie, bo 20h temu to była pierwsza rzecz, którą zrobiłem jak zobaczyłem bana. Dlatego napisałem temat, bo mi się IP nie chciało zmienić jakimś magicznym cudem. W takim razie temat do zamknięcia, dzięki.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.