Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    ziri723
  • SteamID:
    STEAM_0:0:573048271
  • Serwer:
    MIRAGE #3
  • Data:
    26.03.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Witam ponownie, niestety poprzednia sprawa została zamknięta a chciałbym się odnieść do postanowionego mi zarzutu (jeśli to jest powodem tygodniowego bana) wbijania na serwer na innym koncie z tego samego IPimage.thumb.png.b9f4a33203100c7abc0294f1153bf26a.png Chce to szybko zdementować w taki sposób że, mam brata który też czasem ze mną grał na tym serwerze. Przed tym jak dostałem bana na 30minut (za to że nie wykonywałem poleceń admina) czekałem aż on wbije bo mieliśmy sobie chwile pograć. Jak dostałem bana on wbił po paru minutach i powiedziałem mu żeby spytał się na czaczie co admin chciał ode mnie. Sytuacja mogła wyglądać jak bym wbił z innego konta ale nie jest to prawda. Tutaj są screeny z jakiś starszych gier na premierze i skrzydłowym na których widać że z nim gramimage.thumb.png.139116d1142795f0b262823a0985ce4f.pngimage.thumb.png.2a66014d44ba6af07a7ed3215a0c6333.pngod razu wyprzedzając w logach (czy jakoś tak)  pewnie możecie zauważyć trzecie konto z tego samego IP. Jest to drugie konto brata (nick: AI_bot_pl) na którym wbił na serwer raz i grał tam chwile, nie miał aktywnego bana ani nic. Na screenie widać ze nie mam więcej kont niż jedno.image.png.7374a28175af4605de9d3b0b5a22b803.png Proszę o wyjaśnienie i najlepiej UB :). Czekam na odpowiedź.

FoRinT  

Decyzja 24H.

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.