Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Problem został rozwiązany przez stau, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    ziri723
  • SteamID:
    STEAM_0:0:573048271
  • Serwer:
    MIRAGE #3
  • Data:
    25.03.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

image.thumb.png.595c5da17d026a8d2f2ee597044b3f83.pngimage.thumb.png.4e62502a90b5a1c53a078b5712ff7046.pngWitam dostałem bana na 30 minut ponieważ nie wykonywałem poleceń administracji, jak administracja pisała na czaczie to możliwe że nie zauważyłem, ale jak wbiłem po prawie 50 minutach jak już miałem unbana i chciałem się dowiedzieć o co chodzi to jakiś gość zaczął mówić ze odjebałem coś, wiec się spytałem co, a on powtarzał dalej ze odjebałem i po parunastu sekundach dostałem bana na zawsze, nie wiem za co ban, nie zrobiłem nic złego. Czekam na odpowiedź, i jak można to proszę o wyjaśnienie za co ban i co oznacza Powód: Aktywny ban bo nie do końca rozumiem, i o co chodzi z usunięty administrator, czy jest to żeby zachować anonimowość administratora czy jak? Z góry dzięki.

Edytowane przez ziri
Opublikowano

image.thumb.png.5e84fc73bacd17ae3c92610aa9aa6804.pngimage.thumb.png.3e8637a6d9671b60892d79b48eda73da.png

:UmPikaOla:

Po wymianie paru wiadomości z opiekunem kiedy kumpel miał bana,(z czystej ciekawości czy to nie ta samo osoba) wyszło na to, że kolega wbił z tego samego IP w trakcie bycia zbanowanym na drugim koncie

• Lubię to! 1
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Z racji, że pierwotny ban nie był jakiś mega ważny, ten zostanie skrócony do 7 dni. Następne blokady będą dłuższe.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.