Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
zloemk

Odwołanie od bana - 𒁇𒄭𒉽 | MIRAGE #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Your nick:
    𒁇𒄭𒉽
  • SteamID:
    STEAM_0:0:960729133
  • Server:
    MIRAGE #2
  • Date:
    03/24/2026
  • Map:
    MIRAGE
  • Description of the situation:

Ledwo wbiłem na serwer i w pierwszej rundzie po wejściu zabiłem 4 z m4a4 w glowe bo pickują se pokolei z diglami i nie jest ciężko naprawde tak zabić osoby, następna niby podejrzana akcja to jak z 3 osoby wiedziały o ziomku który był w underze to go poprostu dojechaliśmy ktoś powiedział info że siedzi tam w tej wnęce to go zabiłem ze scouta podniosłem sobie ak47 z niego i dojechałem ławke pod oknem, jakiś ziomek mi przeskoczył nad głową i go zabiłem ledwo wgl trafiając i po tym jak wskoczyłem na ławke pod oknem odwaliłem ziomka w głowe stojąc i dając spraya i potem mnie chłop z awp ściągnął. Dam dwa klipy które zdążyłem wgl zrobić podczas tego grania przez 10 minut i chce wspomnieć że na pierwszym klipie grałem bez audio bo gadałem z dziewczyną i miałem tylko info z radaru

a drugi klip to poprostu gdy dostałem bana. I sorry za taki nick ale poprostu ingame niewidzialny jest i podoba mi sie

https://medal.tv/games/counter-strike-2/clips/mn60ugnJ3_vNXtiug?invite=cr-MSxZQmUsNTU2MDQwNDI2&v=30

• https://medal.tv/games/counter-strike-2/clips/mn6p6fV2jcm4nGMJR?invite=cr-MSxRdEIsNTU2MDQwNDI2&v=14

Edytowane przez zloemk
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.