Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

zc4ZXn8.png

image.png.70fa4be833ecf115a0fbe8ccf3b41c2b.png

btDZc9d.png

Nvidia niedawno opublikowała film na YouTube, na którym firma przedstawiła to, jak może wyglądać świat gier przy zastosowaniu DLSS 5, który jest obecnie w fazie produkcji. Na ten temat powstało wiele memów i opinii, ale głównie mówi się o nowej wersji tej świetnej funkcji bardzo źle. Graczom nie przypadła do gustu grafika przypominająca obrazki generowane przez AI. Mimo krytyki, szef Nvidii niez zamierza zmienić kierunku. 

Co Wy o tym sądzicie?

btDZc9d.png

Źródło: 1.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Moderator
Opublikowano

Nie będzie mnie stać na kartę, która będzie to obslugiwać, wiec mi to lata

• Haha 1
Opublikowano

Patrząć na dlss 5 na nowym residencie idziemy w strone kiedy gry beda wygladaly jak robione przez AI i stracą swój urok :peepoWhy:

• Uwielbiam 1
Opublikowano

I tak będzie dalej w to brnął bo widzi w tym zysk, może na początku nie będzie się to wszystkim podobać, ale wydaje mi się, że po kilku mocniejszych poprawkach ludzie zaczną widzieć w tym przyszłość, bo na ogół zapowiada się dobrze przynajmniej jak dla mnie ;)

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.