Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
Opublikowano

zgadnij1.png

UŻYTKOWNICY FORUM

question (3).pngJak zaczęła się Twoja przygoda z forum i co sprawiło, że zostałeś na dłużej?

Po fuzji stwierdziłem/am, że świetnie się dogaduje z nowa ekipa, a że nie lubię skakać z sieci na siec moje korzenie ostały się tutaj. Ekipa się zmieniła, stare wyjadacze dały miejsce nowym, lecz atmosfera nadal pozostała taka sama, wiec powrót po przerwie był przyjemny.

question (3).pngZ kim obecnie na forum masz najlepszy kontakt? 

Nie mam takiej osoby, która by się wyróżniała względem jakości kontaktu. Wszystkich, z którymi aktualnie rozmawiam traktuje na tym samym poziomie. Także nie jestem w stanie wskazać jednostki, która się wychyla.

question (3).pngJak myślisz co cię wyróżnia na tle innych, z czego jesteś Twoim zdaniem znany na Katujemy?

Nie uważam się za osobę, która jest rozpoznawalna w tych czasach. Wyróżniam się jedynie kolorem na forum. Kiedyś można powiedzieć, że ''MISTRZ KALAMBUR'' należał tylko do mnie i bardzo mała ilość osób była w stanie mi dorównać. Jak dobrze pójdzie znajomość... oferuje dużo śmiesznych sytuacji, ciężkich rozmów, picia do rana na dc/ts. :mmmDOG:

question (3).pngJakie masz zainteresowania na co dzień?

Oglądam kryminalne seriale, horrory, anime i koreańskie dramy. Zazwyczaj można mnie złapać na serwerach 1.6 albo na ARAMkach. Jestem zwykłym człowiekiem, który relaksuje się przed ekranem w deszczowe dni. Jak jest ciepło lubię chodzić na spacery, zwiedzać okolice i cieszyć się słońcem. 

question (3).pngSkąd pomysł na nick, czy jesteś w stanie powiedzieć, co on dla Ciebie znaczy? 

Kilka lat temu, po prostu byla potrzebna zmiana. Wśród kilku opcji - TA - była najlepsza. Lubię znaczenie i symbolikę tego słowa, która pasuje do mojej osoby. 

question (3).pngUżytkownik dołączył w 2020 roku

fxgfgfxfx.png

Czas na podanie odpowiedzi: 23.03 godz. 09:00

Zachęcam do zapoznania się z Informacjami
Powodzenia! 

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Marek Jówko 

Edytowane przez hesu2137
  • Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.