Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    kristiano ronaldo
  • SteamID:
    STEAM_1:0:442430274
  • Serwer:
    3 MAPS
  • Data:
    16.03.2026
  • Mapa:
    Cobblestone
  • Opis sytuacji:

Dostalem bana od admina Asia UWU. Pomyslalem, ze moglobyc to za WH, poniewaz przyznam sie kolega w przeciwnej druzynie mi czasem podpowiedzial gdzie idzie jego teammate, lecz po wiadomosci admina na chacie na serwerze, ktora przekazal mi moj kolega, dowiedzialem sie ze powod bana to Aim. Nigdy nie korzystalem z programow wspomagajacych moja gre, a posiadam w grze Counter-Strike Global Offensive okolo 5 tysiecy godzin. Mialem chyba 88% headshotow i gralem ze scouta, dobrze mi szlo i przyjemnie sie gralo 1v2. 

• Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano
49 minutes ago, janekpvp said:

przyznam sie kolega w przeciwnej druzynie mi czasem podpowiedzial gdzie idzie jego teammate

§3.27 Zakaz podawania sobie info na zewnętrznych komunikatorach tj: teamspeak/discord. (Ban Permanentny).

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.