Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje usunąć kilka map bo zauważyłem, że duża część graczy wybiera mapy typu office, italy, assault. Zostawiłbym najbardziej grywalne mapy takie jak: Mirage, dust, inferno, cache, vertigo, cbble i dorzucić tego tuscana bo jest duża część graczy, która lubią tę mapę. Zauważyłem, że aktywność drastycznie spada kiedy są grane mapy, które są mało lubiane przez graczy, wiem, że jest komenda !nominate, ale większość cieszy się rozgrywką i zapomina o komendzie !nomiante, a bardzo rzadko widać kogoś kto naprawdę nomniuję mapki. Chciałbym, żeby społeczność wyraziła swoją opinię na temat Map Poolu

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Aktualnie po wpisaniu !nominate dostępna pula map to
mirage, ancient, anubis, cobble, inferno, vertigo, tuscan, assault, italy, office, cache, dust2, overpass, nuke, train, vertigo

Więc moja propozycja wygląda tak, po pierwsze pula map to 15 bo vertigo się powtarza, zmniejszył bym aktualną pulę do max 12 map w tym dodał mapę de_dust 
Mirage - Ancient - Anubis - Cobble - Inferno - Vertigo - Tuscan - Cache - Dust - Dust 2 - Nuke
Taką pulę 11 map na ten moment bym proponował

Edytowane przez Malloy Johnson
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+1 byczq pozdrawiam

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, Malloy Johnson napisał(a):

Aktualnie po wpisaniu !nominate dostępna pula map to
mirage, ancient, anubis, cobble, inferno, vertigo, tuscan, assault, italy, office, cache, dust2, overpass, nuke, train, vertigo

Więc moja propozycja wygląda tak, po pierwsze pula map to 15 bo vertigo się powtarza, zmniejszył bym aktualną pulę do max 12 map w tym dodał mapę de_dust 
Mirage - Ancient - Anubis - Cobble - Inferno - Vertigo - Tuscan - Cache - Dust - Dust 2 - Nuke
Taką pulę 11 map na ten moment bym proponował

Dobra pula map. Jeszcze jakaś reklama serwera by się przydała